Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tek je počelo

Još jedna krvava noć u Francuskoj, tukli se Englezi, Rusi i Francuzi

Tučnjava navijača
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
11.06.2016.
u 10:13

Noćas je došlo do novog obračuna, navijači Marseillea još su jednom skočili na Engleze, gađali su ih bakljama, bocama, kamenjem i stolicama.

Europsko prvenstvo tek je počelo, a policija već ima pune ruke posla. Naravno, kao i obično kad su incidenti u pitanju, u prvom planu su Englezi.

Navijači s Otoka stižu u velikom broju u Francusku, očekuje ih se oko 150 tisuća tijekom turnira, a već su u četvrtak počeli izazivati nerede. Izazivajući lokalno stanovništvo, među kojima ima dosta muslimana, izazvali su reakciju policije s kojom su se odmah sukobili, a nedugo nakon toga došlo je do tučnjave s navijačima Marseillea.

Sukobit su se nastavili i jučer, ali ovoga puta Englezi su 'odmjerili snage' s Rusima, bilo je iznimno žestoko, a epilog su brojne krvave glave. Policija je i to smirila, ali, nažalost, tu nije bio kraj.

Noćas je došlo do novog obračuna, navijači Marseillea još su jednom skočili na Engleze, gađali su ih bakljama, bocama, kamenjem i stolicama. 

U svakom slučaju, krvavo je počeo Euro, a tek je odigrana jedna utakmica...

>>Domaćini strahuju od Hrvata i Turaka: 'Incidentni su, to je najrizičniji susret na Euru'

>>Nastavljaju se neredi u Marseilleu: Sukob Rusa, Engleza i policije

Komentara 13

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:17 11.06.2016.

di je sad fare,jovanovic i ostala zgadija?

Avatar Ksaver38
Ksaver38
11:08 11.06.2016.

Mnogo se politika umješala u sve pore tako da i u nogomet. Englezi uvijek divljaju, ali Rusi su ti kojima se navijački pokret iz godinine u godinu napreduje, a mnogo je mržnje zbog politike. Tako da me nebi začudila vijest o mrtvima.

ME
Menjik
14:11 11.06.2016.

ma nemoguće, sve redom fini narodi, finim ponašanjem. vjerojatno je netko s istocne ili jugoistočne europe ove. nagovorio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije