Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVJERNIJI REKLI SVOJE

Još jedan detalj otkrio kolika je Mandžo veličina, Hrvatu ostali ne mogu ni blizu

Mario Mandžukić
Foto: EXPA/PIXSELL
1/6
12.01.2021.
u 11:01

U kombinaciji je nekoliko imena, kao rješenja se spominju i Graziano Pelle, Olivier Giroud, Leonardo Pavoletti, Arek Milik, Fernando Llorente

Mario Mandžukić još uvijek traži novi klub, a Juventus četvrtoga napadača. Točnije, nekoga tko može u svakom trenutku uskočiti u rotaciju i pomoći budući da će sezona biti duga i iscrpljujuća.

Cristiano Ronaldo za sada se odlično drži, Alvaro Morata u novu je godinu ušao s lakšom ozljedom, a zadnje vijesti govore da Juve dvadesetak dana neće moći računati na Paula Dybalu budući da mu je protiv Sassuola stradalo koljeno.

U kombinaciji je nekoliko imena, kao rješenja se spominju Graziano Pelle, Olivier Giroud, Leonardo Pavoletti, Arek Milik, Fernando Llorente, ali i nekadašnji hrvatski reprezentativac kojem su navijači najviše skloni jer ne zaboravljaju njegove blistave predstave, uz koliko se žara borio za Juventusov grb.

Da je do njih, pitanje prinove bi već bilo riješeno, a tome svjedoči i upravo objavljena anketa na portalu TuttoMercato. Naime, njih se preko 48,52 posto izjasnilo u korist Mandže, dok se na drugo mjesto smjestio Milik uz 21,52% glasova (Giroud je dobio 17,6%, Pele 4%...).

Podsjetimo, Mandžukić i Juventus su se razišli u prosincu 2019. godine, a najveći krivac za razvod tog braka bio je strateg Maurizio Sarri, koji je inzistirao na svojim igračima i Hrvata poslao na tribine. Mandžukić je u međuvremenu nosio dres katarskoga Al-Duhaila, ali je ta epizoda bila kratkog vijeka. 

Mediji su ga od ljeta naovamo vezali uz brojne svjetske klubove, ali novi angažman još nije pronašao. Možda upravo na sreću kluba u čijem je dresu osvojio četiri Scudetta, tri Talijanska kupa, zabio gol u finalu Lige prvaka protiv Reala u travnju 2017...

Komentara 3

RI
ribar110
11:17 12.01.2021.

Ma kakav je ovo članak?

RE
RedTree
21:48 12.01.2021.

Nadam se da će Mandžo uskoro naći klub, jer je predobar igrač i borac i predugo je van stroja.

LA
lajh1985
11:47 12.01.2021.

Dobio odavno u Juventusu pedalu i jos se pise...A sada malo o Kovacu i kako je dobio neposteno pedalu u Bayernu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije