Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOROD BIVŠEG DINAMOVCA
Povratak na članak

Jorge Sammir izabran za igrača kola u Kini

– Namjestio sam i šansu za treći, ali naš je napadač nije realizirao – kazao nam je Sammir koji je proglašen igračem kola.

Komentari 9

LI
Lik123
11:35 18.03.2015.

Večernji nije ovoliko članaka o Sammiru objavio za sve vrijeme njegovog boravka u Dinamu, kamoli da su bili afirmativni. A i ovdje je bio najbolji, ali "novinare" je više zanimalo jel on Filho, koliko puta se napio i na kojem šanku je viđen. Odjednom su novinari skužili i da Filho odlično igra nogomet. Recept je jednostavan - hračkaj po Dinamu/Zagrebu, posvadi se s Mamićem i publicitet i simpatije javnosti su zajamčene.

VL
SO
sonce
11:42 18.03.2015.

Jao koliko su pojedini novinari dvolični. Dok je Sammir bijo u dinamu po njemu su pljuvali 100% a sada gagvaleiuveličavaju. To je novinarstvo živi i laži.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:39 18.03.2015.

Sammir je igračina ..........!!!

VL
MA
MagnusJohnson
11:15 18.03.2015.

Sammir živi san, konačno je pronašao treću ligu u kojoj utakmice posjećuje 40 tisuća ljudi, zarađuje četiri milijuna eura godišnje i ne mora trčati. Očekujem uskoro knjigu "Kineski san dečka s Copacabane".

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
19:15 18.03.2015.

Kada ga nitko ne vidi onda se Sammir s lakoćom ovdje hvali.Naravno,on je ovo izjavio i to je to. Da li je autor teksta možda čitao kineske novine?Još koji dan i po Večernjim bi ga Kovać morao pozvati jer jee Sammir Bog i Batina za Kineze.Nažalost ovdje ne piše da li je našao jeftinog nosača za svoje torbe,mislim to me stvarno zanima...

VL
SA
SI aka SI
13:25 18.03.2015.

Igrač kola u jakoj kineskoj ligi? To dođe otprilike jednako kao igrač kola u HNL-u, s time da dobiva puno bolju plaću. Doduše iz hnl-a igrači kola odlaze u malo jače lige od kineske. Sukus svega je da je Sammir ostvatio svoj san- prvi u selu i dobro plaćen. A ove iste novine su poslije partija sa Vilarrealom i Malmom predviđale +10 milijuna eura transfer u Valenciu. Ali dobro, ne bi dobivao takvu paru i bio igrač kola....tako da je vijest i dalje senzacija

VL
MR
mrki69tua
08:59 18.03.2015.

Uspio je u životu, igrač kola u Kini je velika stvar, o ovome će se prepričavati još tisućama sekundi. Jesam li ja nešto sanjao ili u Kinu inače idu propali igrači/treneri i oni koji su došli otpjevati labudji pjev? A Sammir je tolika igračina da mi nije jasno zašto VL uopće piše o njemu, pogotovo nakon uspjeha u Primeri.

VL
DI
dinamojavolim1
09:17 18.03.2015.

sammire jos malo pa ce sezona na hvaru i zrcu pa pocni razmisljat o ozljedi koljena

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.