Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spreman za utakmice

Jonas se vraća na teren nakon što je pobijedio rak: Nikad nisam gubio vjeru!

Jonas Gutierrez
DPA/PIXSELL
26.02.2015.
u 20:36

- On je spreman i postoji mogućnost da bude na klupi. U kombinaciji je za prvu momčad, a to je poticaj za njega, ali i za sve druge u momčadi

Jonas Gutierrez mogao bi se ovog vikenda vratiti u momčad Newcastlea prvi puta nakon što je pobijedio rak testisa. Argentinski nogometaš zbog ove opake bolesti s travnjaka je izbivao od travnja prošle godine, a krajem prosinca vratio se treninzima. Izgleda da je sada dovoljno spreman i protiv Aston Ville mogao bi biti na klupi.

- On je spreman i postoji mogućnost da bude na klupi. U kombinaciji je za prvu momčad, a to je poticaj za njega, ali i za sve druge u momčadi, poručio je  menadžer Newcastlea Carver.

A nešto kasnije na Twitteru se oglasio i sam igrač.

"Bilo je teško, ali nikada nisam gubio vjeru. Veliki korak bih mogao napraviti ovog vikenda, sretan sam što sam u momčadi. Stalno gledam prema naprijed", napisao je Gutierrez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije