Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi prvo pojačanje

Dinamo u tajnosti dovršio pregovore s Brazilcem koji je igrao s Eduardom!

Eduardo, Mamić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
07.06.2016.
u 18:27

Čelnici Dinama u velikoj su tajnosti dugo skautirali ovog igrača koji bi trebao u novoj sezoni nadomjestiti izostanak Arijana Ademija

Jonas Gomes de Sousa ili skraćeno Jonas sljedećih će dana postati novi igrač Dinama! Brazilski veznjak u Maksimir stiže na posudbu iz Flamenga, otkriva Goal.com. Riječ je o igraču rođenom 8. listopada 1991. godine koji je u karijeri nastupao samo u Brazilu gdje je branio boje Piauija, Comerciala, Sampaio Corree i Flamenga, a posljednju je sezonu odradio na posudbi u Ponte Preti .

Čelnici Dinama u velikoj su tajnosti dugo skautirali ovog igrača koji bi trebao u novoj sezoni nadomjestiti izostanak Arijana Ademija. Jonas je klasični destruktivac u sredini terena, igrač za "prljave zadatke". Prema video isječcima s YouTubea vidljivo je kako Jonas zna igrati s obje noge, a voli "potezati" iz daljine.

Više o Jonasu Gomesu de Sousi, njegovu transferu u Dinamo i vezi s Eduardom da Silvom pročitajte na portalu Goal.com.

>>Lovren: Moja je majka s mog na Mamićev račun prebacila 3,5 milijuna

>>Abuja iz Nigerije pobjednik Ramljaka, Dinamo osvojio 7. mjesto

Komentara 6

SE
senior
19:28 07.06.2016.

Za one koji neznaju čitati Sousa dolazi za sada na posudbu.

DU
Deleted user
09:31 08.06.2016.

"Čelnici Dinama dugo su skautirali ovog igrača i odličili ga dovesti"??? Toga se i bojim !Kolko vidim Jonas je uglavnom po posudbama ( kao i Pamić) i to uglavnom po drugoligašima!? Ako sam dobro razumio igrao je samo šest mj.u Flamengu i odmah posudba,znači nije zadovoljio.Ne mora biti,ali da je on neka perspektiva već bi netko bacio oko na njega od ovih silnih menadżera i skauta u Brazilu! Po meni razina Gonzala,ali mlađi 91godište,a vjerovatno ga zbog toga i dovode da mogu nešto zaraditi na njemu!Bolje da forsiraju Šunjića !

Avatar Cinco
Cinco
18:37 07.06.2016.

"... Riječ je o igraču rođenom 8. listopada 1991. godine..." Tog dana je Hrvatski sabor izglasao nezavisnost RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije