Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmjenjuju pohvale

Jokić: 'Đoković mi je poslao poruku. Čast je imati ga za sunarodnjaka'

NBA: Finals-Denver Nuggets at Miami Heat
Foto: Rich Storry/REUTERS
1/4
10.06.2023.
u 09:11

Nikola Jokić otkrio je nakon utakmice protiv Miami Heata kojom je njegov tim došao na 3:1 u seriji da mu je Novak Đoković poslao poruku kako je i najavio. Komentirao je zatim Đokovićev jučerašnji polufinalni nastup i značaj za sport u Srbiji

Denver Nuggesti i Nikola Jokić na korak su do prvog NBA naslova. Đoković je u jučerašnjem nesretnom finalu nadomak osvajanja rekordnog 23. Grand Slam naslova. Nakon pobjede za 3:1 u seriji s Miami Heatom, Jokića su novinari pitali što njegovi sportski uspjesi znače za Srbiju. Đoković i Jokić već se neko vrijeme međusobno hvale pa su, a podrške nije nedostajalo niti ovaj put.

"Zapravo, poslao mi je poruku, stvarno, nije lagao", uzbuđeno je rekao Jokić. Đoković je prije nekoliko tjedana rekao da morao doći do košarkaševog broja telefona kako bi mu zahvalio na riječima podrške.

GALERIJA Jokić i Nuggetsi na korak do prvog NBA naslova: Uvjerljivo nadigrali Heat

NBA: Finals-Denver Nuggets at Miami Heat
1/14

"Nevjerojatan je u svom sportu, jedan je od najvećih u povijesti, ako ne i najveći. Ima priliku osvojiti još jedan Grand Slam, nevjerojatan je sportaš i velika je čast imati ga za sunarodnjaka koji nas predstavlja u svijetu. Mislim da su ljudi u Srbiji sretni što ga imamo", kazao je košarkaš.

"Od prve godine ovdje nastojim ostajati u kontaktu sa svima. Dobar je prijatelj i drago mi je što je bio ovdje. Na prošloj utakmici je bio Nikola Vučević, tako da imam prijatelje na tribinama", rekao je Jokić o svome suigraču iz reprezentacije i NBA igraču Bogdanu Bogdaniću.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 7

GA
Gastarbeiter2
12:06 10.06.2023.

Dečko je vanzemaljac, to je više nego jasno. I nije bitno koje je nacije. A to što su neki od nas zavisni i jako jednostavno "naštrikani" je više naš nego problem nekoga drugoga.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:50 10.06.2023.

Meni je također drago imamo dobre balkanske sportaše koji mogu bahatim amerima stisnuti "šamar" u bilo kojem sportu. Jokić, Dončić, Đoković, Luka Modrić. Samo neka se rađaju novi talenti.

DU
Deleted user
15:33 10.06.2023.

zasto smo izlozeni dnevnoj dozi sr3endovanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije