Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ČUDO DA SU ISPALI

Dok je Thiago Silva zabijao za prolazak, Terry se hrvao s Cahillom?!

Cahill Terry
Foto: Printscreen Vine
12.03.2015.
u 11:56

Dok je lopta letjela u šesnaesterac John Terry i Gary Cahill, stoperski par Chelseaja koji je trebao paziti na protivnike, međusobno su se hrvali! Thiago Silva je to iskoristio i glavom odveo PSG u četvrtfinale.

- Ozbiljna momčad ne smije primiti dva gola iz kornera - rekao je Jose Mourinho nakon što je njegov Chelsea ispao od PSG-a u Ligi prvaka.

A posebno je čudan bio pogodak za konačnih 2:2 u 113. minuti koji je zapečatio sudbinu Chelseaja.

Dok je lopta letjela u šesnaesterac John Terry i Gary Cahill, stoperski par Chelseaja koji je trebao paziti na protivnike,  međusobno su se hrvali! Thiago Silva je to iskoristio i glavom odveo PSG u četvrtfinale.

>> Mourinho: Zaslužili smo ispasti. PSG se bolje nosio s pritiskom

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
13:34 12.03.2015.

Lijepa i neizvjesna utakmica koja se može usporediti jedino sa utakmicom Ukrajina:Engleska 1:0 u kvalifikacijama za World Cup 2010 koja je bila još ljepša, još neizvjesnija i tako spokojno fino je završila.

FI
fileck
13:22 12.03.2015.

Kakav trener takva i ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije