Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joe Šimunić:

Ni zbog čega ne žalim, a nije lijepo što me se stalno diskriminira!

josip šimunić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
21.10.2015.
u 22:55

– Nakon pokliča "za dom spremni" prestao sam igrati za reprezentaciju. To nije bilo u redu, ali imat ću još priliku dokazati da sam u pravu – naglasio je Šimunić

– Ja nikome ništa ne moram dokazivati. Film smo napravili baš zato što svatko ima svoju priču, a ovo je moja priča. A ako ja ne ispričam svoju priču, onda će je ispričati netko drugi – kazao je Joe Šimunić za RTL nakon premijere dokumentarnog filma Jakova Sedlara "Moja voljena Hrvatska" u kojem je glavni lik upravo hrvatski nogometaš.

– Ništa mi nije žao. A nije lijepo kad me se svako malo diskriminira – dodao je Joe o pokliču "za dom - spremni" kojim je zajedno s publikom proslavljao pobjedu nad Islandom prije dvije godine u Maksimiru.

– Na žalost, nakon toga sam prestao igrati za reprezentaciju. To nije bilo u redu, ali imat ću još priliku dokazati da sam u pravu – naglasio je Šimunić i otkrio planove za budućnost.

– Želim postati trener. Drago mi je što sam u stožeru reprezentacije kao pomoćni trener. Idemo na Euro u Francusku napraviti nešto lijepo.

Može li reprezentacija nadmašiti vatrene iz 1998.?

– Ja sam za to da se ova momčad ne uspoređuje s vatrenima koje će se pamtiti još 100 godina. Ali mi imamo cilj da se ovu momčad pamti još 200 godina!

Šimunić, naravno, ima pozitivno mišljenje o izborniku Anti Čačiću.

– Ante je izvrstan trener i čovjek. Kritike nisu u redu, ali takvo je naše društvo. Pokušat ćemo sve negativnosti preokrenuti u našu korist – zaključio je Šimunić.

>>Premijerno prikazan film o J. Šimuniću - Moja voljena Hrvatska

Komentara 111

Avatar bok
bok
23:19 21.10.2015.

Dragi naš Joe, mi Hrvati smo uz tebe i cijenimo tvoj doprinos Hrvatskin nogometu i tvoje domoljublje!

DA
Djeca_Arbata
23:27 21.10.2015.

Josipe, ljudino...budi ponosan i dalje. Ti si naš, a mi smo tvoji. Hrvatska iznad svega!

DI
Dieter
23:26 21.10.2015.

Joe zivio 100 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije