Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preobražaj

Joe Šimunić od nezadovoljnika do glavnog motivatora

hrvatska
PA/Pixsell
13.06.2012.
u 12:51

– Joe je rekao da bi bio sretan kada bismo zabili Jela i ja, a mi smo se dogovorili da ćemo trčati prema njemu ako zabijemo, da ga oraspoložimo – kaže Mandžo

Kada je postigao pogodak Ircima, onaj prvi, Mandžukić je pojurio prema našoj klupi. Tražio je samo jednog čovjeka, Josipa Šimunića. Bacio mu se u zagrljaj.

– S Joeom sam odličan, imamo specifičan odnos, on je posebna osoba, obožavam ga. Prije utakmice, premda mu je bilo teško što ne igra, rekao je da će biti sretan ako pobijedimo, a to me dirnulo. Rekao je da bi bio sretan kada bismo zabili Jela i ja, a mi smo se dogovorili da ćemo trčati prema njemu ako zabijemo, da ga oraspoložimo. Nadam se da smo uspjeli u tome – kazao je Mandžukić.

Šimunić je uoči utakmice s Ircima doživio totalni preobražaj. Bio je neraspoložen, nije mu se dalo živjeti. Čekao je Euro s velikim nadanjima, a dobio klupu. Uoči Irske bio je to jedan drugi Joe, išao je od igrača do igrača, hrabrio ih, motivirao. S Mandžukićem krati vrijeme košarkom.

– Ne smijem o tome, ali istina je. Ne može mi ništa. Nije to klasičnih jedan na jedan, nego pucamo na koš, brojimo bodove – kratko će Mandžukić.

Komentara 2

BA
balic
13:16 13.06.2012.

E pa ti to iz osobnog iskustva govoris .... jel'da ,inace nebi takvu glupost izvalio...?!

MA
Majur
14:48 13.06.2012.

Svaka ekipa treba bar jednog motivatora,raspolozenog covjeka i ako je on prihvacen od igraca te sjedi na klupi bez da prigovara ili radi razdor,onda to pozitivno djeluje na ekipu...a Joe je ljudina bio i ostao bez obzira sto ga godine gaze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije