Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Joe Šimunić od nezadovoljnika do glavnog motivatora

– Joe je rekao da bi bio sretan kada bismo zabili Jela i ja, a mi smo se dogovorili da ćemo trčati prema njemu ako zabijemo, da ga oraspoložimo – kaže Mandžo
13. lipnja 2012. u 12:51 2 komentara 4 prikaza
hrvatska
Foto: PA/Pixsell

Kada je postigao pogodak Ircima, onaj prvi, Mandžukić je pojurio prema našoj klupi. Tražio je samo jednog čovjeka, Josipa Šimunića. Bacio mu se u zagrljaj.

– S Joeom sam odličan, imamo specifičan odnos, on je posebna osoba, obožavam ga. Prije utakmice, premda mu je bilo teško što ne igra, rekao je da će biti sretan ako pobijedimo, a to me dirnulo. Rekao je da bi bio sretan kada bismo zabili Jela i ja, a mi smo se dogovorili da ćemo trčati prema njemu ako zabijemo, da ga oraspoložimo. Nadam se da smo uspjeli u tome – kazao je Mandžukić.

Šimunić je uoči utakmice s Ircima doživio totalni preobražaj. Bio je neraspoložen, nije mu se dalo živjeti. Čekao je Euro s velikim nadanjima, a dobio klupu. Uoči Irske bio je to jedan drugi Joe, išao je od igrača do igrača, hrabrio ih, motivirao. S Mandžukićem krati vrijeme košarkom.

– Ne smijem o tome, ali istina je. Ne može mi ništa. Nije to klasičnih jedan na jedan, nego pucamo na koš, brojimo bodove – kratko će Mandžukić.

Svečano otvorenje poslovnice Eurospina u Požegi
opoziv proizvoda
Zbog pesticida se s hrvatskih polica povlače popularne grickalice: Evo kako do povrata novca
Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima
  • balic:

    E pa ti to iz osobnog iskustva govoris .... jel'da ,inace nebi takvu glupost izvalio...?!

  • Majur:

    Svaka ekipa treba bar jednog motivatora,raspolozenog covjeka i ako je on prihvacen od igraca te sjedi na klupi bez da prigovara ili radi razdor,onda to pozitivno djeluje na ekipu...a Joe je ljudina bio i ostao bez obzira sto ga godine gaze....