Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE BIVŠIH VATRENIH
Povratak na članak

Joe Šimunić: Kranjčar je možda bio i najbolji izbornik hrvatske reprezentacije

– Kao da mi je umro netko od obitelji, jako sam vezan uz Cicu i Ćiru Blaževića, oni su najviše napravili za moju karijeru. Cico me etablirao u momčadi, puno mi je pomagao kroz karijeru, vodio me, savjetovao – rekao je Dario Šimić

Komentari 7

NE
Nemanadimak
20:29 02.03.2021.

Pa jeste u pravu. Cico je izvanredan trener a to sto je bilo na prvenstnu je sticaj okolnosti i ne mora znaciti kako je to njegova krivica. Bezveze je tako bacati trenere samo zbog uspjeha, sada vidimo kako je to kada neko izgubi zivot i moramo prije svega biti ljudi a rezultat dolazi nakon toga. Neka ti je laka zemlja Cico, uvijek si mi bio jako drag i kao igrac i kao trener i kao osoba i kao covjek i pored svih onih iskvarenih tipova punih glume koji samo znaju galamiti ti si nam bio osvjezenje.

VL
PE
peronja
16:27 05.03.2021.

Joe je u pravu, nesretne ruke i penali su nas koštali prolaza.

VL
BL
Blender
23:22 02.03.2021.

Šimuniću je bolje da šuti i neka kaže kako je došao u Dinamo, koliko je bio tata izdašan i platio Kranjčaru!!

VL
DU
Deleted user
21:39 02.03.2021.

zemi si ga doma

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:28 02.03.2021.

Zašto hrvatsku legendu komentira Australska prodana duša i kengeru promotor ustašluka???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.