Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopta

Jo'bulani kojom je odigran finale SP-a prodana za 57.665 eura

Jobulani
VL
16.07.2010.
u 23:20

Postoje razni kolekcionari i oni s viškom novca kojeg ne znaju gdje uložiti. Jedan je kupio najosporavaniju loptu svih vremena.

Internetska aukcijska kuća eBay objavila je da je lopta pod imenom Jo'bulani, kojom se igrao finalni dvoboj na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici između Španjolske i Nizozemske, prodana za 57.665 eura, a iznos će biti uplaćen fundaciji Nelsona Mandele za borbu protiv side.

Podsjetimo, Španjolska je osvojila naslov svjetskog prvaka svladavši pogotkom Andresa Inieste u produžecima, tri minute prije kraja, Nizozemsku sa 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije