Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Hajduka
Povratak na članak

Carrillo: Ostavka? Nisam očekivao da će to biti prvo pitanje

Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili

Komentari 8

ED
europski dinamo
22:22 04.11.2017.

Čemu ostavka???? Pa duga je cesta....

VL
MV
Mijat vrdoljak
22:29 04.11.2017.

Pa zašto bi dao ostavku, kako je sam rekao ima ugovor koji nikada nije imao niti će ga više ikada imati, a na upravi je da mu da otkaz i taj ugovor isplati prije nego i sama dobije otkaz.

VL
MU
Mukowsky
00:01 05.11.2017.

Torcidu u upravu, a Naš Hajduk za predsjednika kluba!

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
23:43 04.11.2017.

Neka dovedu Antu Čačića!

VL
Avatar dzambo
dzambo
02:39 05.11.2017.

Nima tu nista do trenera sa ovakvim igracima....sve je u parama a Hajduk nece da proda klub a niti da mu bude neko u klubu ka ''Savjetnik''... I to je to....tu pomoci nima....I prije sam rekao da bi se krenulo starim stazama slave u ovakvom Kapitalizmu triba Hajduku milioner koji ce dovesti igrace od 10 I vise miliona eura....a to nikada se nece desiti niti jednom nasem klubu jer netreba 1 igrac nego najmanje 5-6 takvog kalibra I da kostaju toliko...a da se rizikuje ka sa Savjetnikom desilo bi se isto...jer nasi privatnici gledaju samo sebe a ostatku sta ostane....jer da tako rade u Machasteru I slicnima prosa bi ka Dinamo u Europi...a Hajduk nije Dinamo niti Zagreb Split...a Dinamo se ''predao'' Savjetniku I od tada pocele su se titule redati jer jednostavno doveo je igrace 5 I vise puta bolje I placenije od Hajdukovi, A Hajduk nece da se proda ili preda slicnim ko Savjetnik I tu je sta je zadnjih 15-tak god. A kako ce Savjetnikova ''saga'' zavrsiti vidjecemo je sve bilo cisto u takvom poslovanju ali ako on ode konacno iz Dinamo nece vise biti financija I virujte mi kakav je grad Zagreb Dinamo ka ekipa bez Savjetnikovog novca izgleda ce ekipa pocetna ka protiv Novigrada u kupu a I tak ce biti igraci a I igra bez Savjetnikog novca...sto znaci nece vise biti igraca koji su placeni ka pola ekipe drugi igraca timova...jer Dinamovi rezervi igraci vride ka Hajdukovi iz prve momcadi sto znaci da Dinamo igra sa takvima ka Hajduk prosa bi isto ka Hajduk...

VL
DU
Deleted user
22:37 04.11.2017.

Tko je uopće taj Carillo?gdje je igrao?koji klub trenirao?A ovaj Kos i Branco mogu početi pakovati kofere,biti će čudo ako izdrže do kraja sezone.Nemaju oni pojma.Napravili su pd kluba ništa,sprdnju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.