Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANIKURA...

Pogledajte što je Joachim Löw radio tijekom utakmice s Gibraltarom!

Low
Printscreen Youtube
14.06.2015.
u 16:54

Löw je ostavio dojam arogantne osobe. Gibraltar nije atraktivna momčad, ali je poštivanje protivnika temelj fair-playa.

Njemačka reprezentacija jučer se lako obračunala s Gibraltarom (7:0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo pa događaji na terenu očito nisu previše zanimala trenera elfa Joachima Löwa.

Kamere su Löwa uhvatile kako usred utakmice na klupi - turpija nokte. Manikura njemačkog izbornika nije promakla ni tamošnjim medijima koji se pitaju je li mogao naći prigodnije vrijeme za sređivanje noktiju.

Ovako je Löw ostavio dojam arogantne osobe. Gibraltar nije atraktivna momčad, ali je poštivanje protivnika temelj fair-playa.

>> Danska udaljila Srbe s Eura, Farski Otoci ponovno pobijedili Grčku!

Komentara 10

GO
gotovinaa
00:07 15.06.2015.

Moze mu se...!, a sto nas briga sta je on radio? ko smo mi da o svemu sudimo,i to jos velikim Njemcima! pogladjmo sebe ko smo..nula od naroda a samo se bavimo tudjim stvarim..Srbima,Njemcima,Talijanima..!

L0
luena 01
17:51 14.06.2015.

Ma da Njemacka reprezentacija se lako obracunala sa Gibraltarom a na puzu otisli sa 0:1... U prvom poluvremenu je Gibraltar bio 57% u posjedu lopte devet upucenih udaraca na gol njemacke dok njemacka do prvog gola negdje petnaest minuta doo poluvremena nista pokazala nije... Jos kad pogledamo ono izvodjenje jedanaesterca Schweinsteigerovoga i sam Loew je bio ljutit ko ris... Cak im je rekao da su arogantni bili i podcjenili protivnika a vi nam njegovu maniküru pokazujete.... Da Gibraltar ima obrambene ograce kao druge reprezentacije ne bi bilo toliko golova palo,Perze je dao sve od sebe i spasavao sto bi drugi imali u mrezi,nakon drugog gola i treceg u kratkom vremenu su se raspali...pogledajte ocjene njemackih igracaiz sinocnje utakmice i kritike njima upucene....

MT
mladen.turcic
19:03 14.06.2015.

Mozda je peeeder

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije