Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio podršku

Joachim Low ostaje na klupi Njemačke

Football Soccer - Germany v Slovakia - EURO 2016 - Round of 16 - Stade Pierre-Mauroy, Lille, France - 26/6/16 Germany's Julian Draxler shakes the hand of head coach Joachim Low as he is substituted off REUTERS/Pascal Rossignol Livepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
12.07.2016.
u 18:18

Low je preuzeo njemačku vrstu u srpnju 2006. i pod njegovim vodstvom reprezentacija je osvojila naslov svjetskog prvaka 2014. u Brazilu.

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Low ostaje na klupi aktualnih svjetskih prvaka do isteka ugovora u srpnju 2018. godine, objavio je Njemački nogometni savez (DFB).

Nagađalo se kako bi Low mogao napustiti kormilo 'elfa' nakon poraza u polufinalu EP-a. Međutim, vodstvo DVB-a pružilo mu je podršku.

"Ostajem pri tvrdnji koju sam izrekao prije EP-a. Low je najbolji trener za ovu ekipu. On ima naše puno povjerenje. Iz poštovanja prema njemu ostavili smo mu nekoliko dana nakon turnira da razmisli o svemu i da sabere dojmove," kazao je predsjednik DFB-a Reinhard Grindel.

Mediji i navijači najviše su kritizirali Lowa zbog defanzivne taktike u četvrtfinalu protiv Italije kojeg su Nijemci dobili izvođenjem jedanaesteraca, ali i zbog poraza u polufinalu od Francuske.

"Svi smo bili razočarani nakon poraza u polufinalu, ali reprezentacija nije razočarala. Bila je to najmlađa momčad na turniru, s najvećim potencijalom. Siguran sam kako će nam donijeti mnogo radosti," rekao je njemački izbornik.

Low je preuzeo njemačku vrstu u srpnju 2006. i pod njegovim vodstvom reprezentacija je osvojila naslov svjetskog prvaka 2014. u Brazilu. Na World Cupu 2010. u Južnoj Africi Nijemci su bili treći, a na EP-u 2008. u Austriji i Njemačkoj drugi. Low je reprezentaciju vodio na pet velikih natjecanja i na svih pet je 'elf' stigao barem do polufinala.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:37 13.07.2016.

neka bude dok sve ne popapa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije