Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NFL LIGA

Jetsi prvacima skratili plasman u doigravanje

Pittsburgh Steelers
AFP
04.01.2010.
u 10:27

Pobjednici SuperBowla iz prošle godine, Pittsburgh Steelersi, ove sezone neće igrati u doigravanju za prvaka NFL-a, sjevernoameričke lige u američkom nogometu.

Unatoč činjenici da su u posljednjem kolu osnovnog dijela sezone pobijedili na gostovanju kod Miami Dolphinsa 30:24, Steelersima su račune pomrsili New York Jetsi uvjerljivom domaćom pobjedom nad Cincinnatijem (37:0). Njome su Njujorčani, prije Steelersa, osigurali wild-card za prvu rundu doigravanja, koja je na rasporedu sljedećeg vikenda.

Druga momčad iz AFC-konferencije s wild-cardom jesu Baltimore Ravensi, koji su u posljednjem kolu u gostima nadigrali Oakland 21:13.

U konferenciji NFC-a sve je bilo poznato i prije posljednjeg kola. Propusnice za prvu, wild-card rundu doigravanja, zaradili su Philadelphia i Green Bay.

U prvoj rundi doigravanja (wild-card runda) sljedećeg se vikenda sastaju: Cincinnati – NY Nets, New England – Baltimore, Dallas – Philadelphia i Arizona – Green Bay.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije