Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u elitu

Jertec: Varaždin vrijedi Prve lige, vraćamo se ubrzo!

Dario Jertec
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
22.09.2016.
u 22:55

Varaždinske redove brane brojna poznata imena s prvoligaške scene (Šafarić, Kresinger, Jertec, Jagačić...), igrači čija igračka vrijednost debelo premašuje trećeligaško društvo

Nogomet se opet vratio u Varaždin. Nogometaši tamošnjeg trećeligaša u srijedu su u dvoboju Hrvatskog nogometnog kupa pred gotovo 2000 gledatelja žestoko namučili Slaven Belupo, no onda na kraju nesretno ispali nakon lutrije penala (4:6, 2:2, vodili su s 2:1 do 90. minute).

Varaždinske redove brane brojna poznata imena s prvoligaške scene (Šafarić, Kresinger, Jertec, Jagačić...), igrači čija igračka vrijednost debelo premašuje trećeligaško društvo.

Nekolicina prijatelja odlučila se početkom ove sezone vratiti u Varaždin, tamošnji nogomet pokušati što prije vratiti tamo gdje i pripada. Na prvoligašku razinu. Varaždin odlilčno gura u trećeligaškom rangu, publika se polako vraća na tribine. I uživa u predstavama "dobrih starih španera". A među takve sigurno pripada i 31-godišnji Dario Jertec.

- Ja sam Varaždinec, ovo je moj grad, tu je moja obitelji, tu su moji prijatelji. Tako da je bilo logično da se vratim ovdje. Igrački sam stasao u onom Varteksu, a sada nas nekolicina starijih igrača pokušava oživjeti tu staru priču. Skupili smo se i odlučili vratiti varaždinski nogomet tamo gdje pripada - rekao je Dario Jertec.

Igrač Varaždina tvrdi kako momčad vrijedi više od treće lige.

- Budemo li svi u svakom trenutku davali maksimum, vjerujem da možemo dogurati do Prve HNL. Momčad je pravi spoj mladosti i iskustva. Evo, rekao bih da Šafarić, Kresiger, Jagačić i ja imamo 1000 nastupa u Prvoj HNL, no u momčadi imamo mladih igrača koji imaju strašan potencijal. I Varaždin se ne treba bojati za perspektivu. Samo nek se riješe financijske poteškoće. Sigurno imamo prvoligašku budućnost. Teško je prognozirati hoće li se to dogoditi za dvije, tri ili četiri godine, ali svi se nadamo velikom uspjehu u budućnosti - istaknuo je Jertea, a cijeli razgovor čitajte na portalu Goal.

Komentara 2

CA
Catalonia
23:10 22.09.2016.

Sretno.I vratite se već što prije.I mjesto vam je u vrhu prve lige!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije