Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JENS LEHMAN:

Odlazak Pepa Guardiole bio bi dobra stvar za Bundesligu

Pep Guardiola
REUTERS/Kai Pfaffenbach
02.12.2015.
u 15:18

'Možda bi opet bilo zanimljivo.'

Jens Lehman vjeruje da će Bundesliga biti uzbudljivija ako Pep Guardiola odluči napustiti Bayern na kraju sezone.

- Ne znam hoće li ostati. Za Bayern ne bi bilo dobro da ode, jer teško će naći pravog nasljednika. Ali za ostatak lige bolje bi bilo da ode. Možda bi opet bilo zanimljivo - rekao je Lehman za Bild te dodao što bi trebao biti cilj Bayerna:

- Trostruka kruna pod Juppom Heynckesom je bila nevjerojatna. Guardiola je podigao Bayern na jednu novu razinu. Njihov cilj bi trebao biti završiti sezonu bez poraza u Bundesligi. To bi bilo ispisivanje povijesti.

>> Više o Pepu Guardioli čitajte na Goal.com

>> Madridski Real već traži novog trenera, zvali su Pepa Guardiolu

Komentara 1

ST
Stipan
21:06 02.12.2015.

Haynkes je osvojio tripple, ovaj to sigurno neće i zbog toga će otići! Internacionalno Bayern je među 4 najbolja kluba, ali prva dva ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije