Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto Ante?

Jeličić tražio objašnjenje od Čačića: Pitam, jer bih htio nešto naučiti!

Ante Čačić
Foto: Antonio Bronić/REUTERS/PIXSELL
1/10
12.11.2016.
u 22:19

Joška Jeličića je zanimalo zašto Kramarić nije dobio prednost ispred Rakitića na poziciji iza napadača, a nije zadovoljan ni izvedbom Marija Mandžukića. Čačić smatra da je Rakitić zaslužio mjesto u prvih 11 iako je priznao da Kramarić igra u dobroj formi

Hrvatski zbornik Ante Čačić odgovarao je na novinarska pitanja poslije kvalifikacijske utakmice protiv Islanda (2:0), a u razgovor se upleo i stručni komentator HTV-a Joško Jeličić.

Bivšeg hrvatskog reprezentativca zanimalo je zašto Kramarić nije dobio prednost ispred Rakitića na poziciji iza napadača, a nije zadovoljan ni izvedbom Marija Mandžukića. Čačić smatra da je Rakitić zaslužio mjesto u prvih 11 iako je priznao da Kramarić igra u dobroj formi.

- Rakitić je danas igrao u 4-3-3, htjeli smo biti sa što više igrača ispred njihove zadnje linije. Kramarić će biti korišten onoliko koliko ja smatram da treba igrati. Rakitić je stožerni igrač, što ne znači da i ostali igrači nemaju priliku igrati. Kramarić je dosegao visoki nivo i pokazao da se na njega može uvijek računati. Igrači su dali sebe u ovim teškim uvjetima, ti Joško si bio nogometaš pa znaš. Sjetimo se kritika prema Srni i Mandžukiću, a Rakitić je još uvijek potreban ovoj reprezentaciji - rekao je Čačić.

Jeličić je postavio i drugo pitanje, jer smatra da je Mandžukić imao previše ubačaja na utakmici, a da u 16-ercu nije bio opasan, "pitam jer bih želio nešto naučiti?"

- Marija usmjeravam da bude koncentriran na 16-erac, ali nekad se javi u ulozi za koju bih volio da bude drugačija. Ponekad se previše troši u drugim zadaćama - zaključio je Čačić.

Komentara 44

Avatar cluesblues
cluesblues
22:55 12.11.2016.

pita jelicic cacica kaj to raketa ima a krama nema - e pa jelicicu, raketa igra u prvoj postavi barce a krama u hoffenheimu, tak da bi to mozda bilo bolje pitat luisa enriquea i upravu barce, kaj to oni u njemu vide i zakaj ga tolko placaju a ne dovedu umjesto njega recimo kramarica - mislim, makar jako cijenim kramu i danas je bilo ocito da je raketu trebalo puno prije mijenjat, ovakva se podmukla pitanja ne postavljaju poslije pobjede, osim ak nemas u planu zagadit uspjeh i malo sebe promovirat...veliki tv strucnjak...

ZR
Ze Roberto u
23:00 12.11.2016.

Valjda će se Jeličić primiti ozbiljnog posla, a ne kritizirati uvijek Čačića......ali "crtanje" poslije utakmice je za njega najveće dostignuce

Avatar Gerrard
Gerrard
23:52 12.11.2016.

Čačić je takav kakav je,tip je nekako uštogljen i samozatajan,ali kakav mi skor imamo otkad je on došao?Izgubili smo samo od Portugala uglavnom njegovom krivicom jer je kukavički postavio taktiku,umjesto da se otvorio kao Nijemci prije 2 godine i nagovijestili portuguezima da će im slomit noge ako treba za pobjedu i rasturiše ih dobrom gol razlikom.Taktika mu je malo u banani,ali rezultati su dobri i to je najvažnije,vrijeme će pokazati svoje..a ovaj Jeličić ima svoje mišljenje kao svatko drugi i koga uopće boli dupe za mišljenje tog nekog lika koji je više grijao klupu u Sevilli nego igrao.Da je to rekao Vlaović još bi i možda poštovao njegovo mišljenje,čovjeka koji je ostavio traga u hrvatskom nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije