Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion
Povratak na članak

Jeličić: Huligan? Za takve nema pomoći, ali što je još gore većina je taj njegov potez odobravala!

Suđenje je ipak dobilo kritike. Naime, Dinamu nije priznat pogodak zbog zaleđa, iako je bila riječ o autogolu. Zbog čega je, čini se opravdano, ljutit bio Ivajlo Petev

Komentari 12

Avatar toxic alien
toxic alien
23:24 13.03.2017.

A najgore od svega je to sto i ljudi koji vode Hajduk odobravaju ponasanje ovog huligana. Kladim se da nece biti nikakvih sankcija prema ovom "navijacu" od strane Hajduka. Taj mandril ce za dva tjedna opet biti na tribinama.

VL
DU
Deleted user
23:05 13.03.2017.

Da , da ...ova dvojica stručnjaka su odjednom dobili napadaj barem malo objektivnosti..samo ne vjerujem da će ih dugo držati , nema šanse..

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:17 13.03.2017.

Jeličiću bi bilo pametnije da se drži nogometa i analiza kojekakvih detalja u samoj igri jer mu to ide dosta dobro i sve skupa lijepo pojasni prosječnom ljubitelju nogometa.A neka se ostavi huligana i komentara na suđenje.Slušam ga već ne znam koji put dok govori da suci u Španjolskoj,Njemačkoj,Italiji...slučajno griješe i da tu nema nikakvog upitnika,a naši suci po njemu namjerno griješe i namjerno sude ili ne sude određene situacije kako bi pogurali određene klubove.Takve izjave su u najmanju ruku bezobrazne i samo idu prilog huliganima koji iz njegovih rečenica dobivaju poticaj da rade ovo što rade,a kad se dogodi incident onda gospon Jela te iste huligane koje je sam nahuškao naziva diotima i ne znam kako već... Ali stvarno je licemjerno reći da je npr.penal za Dinamo protiv Cibalie namjerno dosuđen iako je sudac znao da nema prekršaja a recimo ne davanje crvenog kartona Realovom golmanu protiv Betisa slučajni previd jer je sudac tako vidio i bez namjere da pogura Real odlučio kako je već odlučio.Dolazim do zaključka da je Joško zaista naivan ako misli da u najjačim ligama određeni klubovi nemaju poguranac od sudačke organizacije.

VL
DH
dalibor.hren
07:14 14.03.2017.

Jeličiću, vlasnik Hajduka je ulica i zbog toga je stanje takvo kakvo, na žalost, jeste!!!

VL
GV
golub Vaso
23:15 13.03.2017.

huligani vladaju Hajdukom već godinama, o tome ne pišete

VL
RS
RS4
05:06 14.03.2017.

Po meni samo je problem Zakon.koji se ne provodi i koji je jako slab i neodlucan te nije isti za sve,Klubovi stradaju samo zbog gore navedenih problema,zamijeni nacelnika suda ,policije .osiguranja ,vidijet cete brze promijene!!

VL
DU
Deleted user
07:21 14.03.2017.

potpuno je u pravu, taj huligan je vec heroj u splitu, isto kao sta su i oni huligani iz francuske, nema tu srece, sad na naplatu dolaze pogresni odgoji i mrznja iz 90-tih, jer ta dica su sad 20 godisnjaci kao i ovaj huligan, plus bez posla i ikakve buducnosti, ako ovako nastavi gradjanski rat u hrvatskoj je neizbjezan, postoje divljaci i u indoneziji, ali pljuvanje na cestu se naplacuje 1000 dolara, konzumacija droge se kaznjava smrcu, nema nista bez rigoroznih mjera i zakona

VL
MI
misho32
08:54 14.03.2017.

e moj Jelčiću , pokazao si ti svoju mržnju prema Dinamu svojim komentarima o jedanajestercu u Vinkovcima , i sada se badava trudiš prikazati se kao objektivnog i nepristranog komentatora . A evo konačno smo doživjeli da Večernji piše ie i pozitivno o Dinamu . Pogledajte te naslove članaka , unatrag , koliko su sre trudili da nam ogade Dinamo , to je sve zato jer je Dinamo simbol i identitet hrvatstva.

VL
DE
derin
00:20 14.03.2017.

Satarimo svi ovog huligana sada preko podobnih medija i spasimo vrhusku hns-a osumnjičenu za pranje 300 milijuna kuna u nogometu. Ovaj huligan je posljedica, a uzrok svi znamo. Ja vise ne zelim nikad vise gledati scene iz francuske, nekima očito to ne smeta, važniji je biznis u nogometu.

VL
TP
tugomir.pokas
23:21 13.03.2017.

A kada je Petevu sudac Batinić poklonio dva boda -onda nije bio ljutit.Toliko o moralu i poštenju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.