Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARLJIVI RADNICI

Jelić, Kanaet i drugi olimpijci iz 'rudarskih' sportova su naše blago, a što smo im dali?

Split: Doček olimpijaca  Matee Jelić i Tonija Kanaeta u zračnoj luci
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.08.2021.
u 20:11

Za razliku od nogometaša, mnogi su olimpijci “rudari” iz nekomercijalnih sportova koji mogu pristojno živjeti samo ako su i dok su u vrhu Olimpijci su najzdraviji dio našeg društva

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:37 11.08.2021.

Vi novinari im niste apsolutno ništa dali i može vas biti sram!

RO
roland
21:14 10.08.2021.

Toni Nobilo je bio još bolji natjecatelj nego su to Jelić i Kanaet, pobjedio je i Chuck Norrisa, pobjedio je i Andriju Artukovića (do smrti), a sve dok nije otišao u odvjetnike, bio je kruha gladan. Dakle, Jelić i Kanaet,t, uhvatite se knjige, otvorite praonicu rublja, kebab radnju, uzmite u koncesiju plažu u Splitu,....jer od tae kwon do mahanja nećete zaraditi za mirovinu. To nije podcjenjivački, nego iskreno. Čestitke na medaljama, ali život je nešto drugo.

RO
roland
21:08 10.08.2021.

Dobili su sve do zadnje lipe što im po zakonima i pravinicima pripada. Nitko ih nije oštetio. U tae kwon dou je lakše osvojiti olimpijsku medalju nego u atletici plivanju, gimnastici, dizanju utega, hrvanju ili boksu, interesa sponzora nema, to je jedan amaterski sport od kojeg se ne može živjeti. Uostalom, Toni Nobilo to najbolje zna, jer da nije završio pravo i da nije odvjetnik, od tae kwon doa bi bio gladan kruha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije