Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Jelaviću 90 minuta u remiju kod Stoke Cityja

\'21.05.2010., Catez, Slovenija - press konferencija Hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Therme Catez.Mate Bilic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
01.05.2012.
u 23:06

Mate Bilić odigrao je u porazu Gijona od Villarreala zadnjih pola sata, a njegova momčad vrlo vjerojatno ispada iz Primere

Dva kola prije kraja španjolskog prvenstva Sporting Gijon već može razmišljati o drugoj ligi. Momčad Mate Bilića u 36. je kolu izgubila od Villarreala na svom travnjaku 2:3. S 34 boda su na predzadnjem mjestu, a od Rayo Vallecana koji je u zoni spasa zaostaju šest bodova. Rayo ima i utakmicu manje. Bilić je igrao zadnih pola sata.

Granada je slavila protiv Espanyola 2:1 i time praktički osigurala ostanak u Primeri jer ima osam bodova više od Zaragoze i Gijona, jedinih momčadi koje bi ju teoretski mogla prestići, a do kraja prvenstva ostala su samo dva susreta.

Španjolska, poredak: 1. Real Madrid 91, 2. Barcelona 84, 3. Valencia 55, 4. Malaga 55, 5. Levante 52...., 18. Gijon 34, 19. Zaragoza 34, 20. Racing 27...

Nikica Jelavić nije bio strijelac za Everton u 1:1 remiju kod Stoke Cityja u 36. kolu engleskog prvenstva iako je odigrao svih 90 minuta. Jelavić je bio rastrčan i našao se u nekoliko poluprilika. Everton je poveo nakon autogola Petera Croucha u 45. minuti. Bod domaćinu osigurao je Jerome u 69. minuti. Iznenađenje dana u Engleskoj jučer je bila pobjeda Fulhama nad Liverpoolom (1:0), a osigurao ju je autogol Liverpoolova braniča Martina Škrtela.  

Engleska, poredak: 1. Manchester City 83, 2. Manchester United 83, 3. Arsenal 66, 4. Tottenham 62 (-1)...

Zanimljivu utakmicu 35. kola prvenstva odigrali su vodeći francuski klub Montpellier i Evian u kojoj su pala čak četiri crvena kartona! Prva momčad tablice s devetoplasiranom remizirala je 2:2 (Belhanda 42', Giroud 84'/Kahlenberg 44', Berigaud 69'), iako su u posljednjoj, devetoj minuti sudačke nadoknade bili u prilici iz jedanaesterca doći do pobjede.

No, kaznenom udarcu prethodio je metež na travnjaku. Prije nego je Younes Belhanda iznudio kazneni udarac, verbalno se obračunao s Evianovim Mongonguom, no bilo je toliko žustro da su zaradili isključenja. Uslijedio je i fizički obračin nakon što je Mongongu glavom udario Belhandu, ovaj uzvratio odgurivanjem pa ga i ošamario. Uletjeli su tada svi igrači s klupe te treneri, no ipak je izbjegnuta masovna tučnjava. Sudac je tada dodijelio crvene kartona po jednom igraču obiju momčadi, Lacombeu i Khelifi, a kad je nakon šest minuta čekanja na red došao jedanaesterac, nije ni čudo da ga je Camara promašio, odnosno da ga je Andersen obranio.


Francuska, poredak: 1. Montpellier 73, 2. PSG 67 (-1), 3. Lille 65 (-1), 4. Rennes 57 (-1), 5. Lyon 56 (-2)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije