Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Bez suosjećanja"

Jelavić se smijao Nevilleu zbog razbijene glave

Jelavić (1)
Twitter/PhilNeville
03.01.2013.
u 14:46

Ipak, treba dodati kako Jelavić nije iz zlobe ismijavao suigrača, već je to bila interna šala

Kapetan Evertona Phil Neville posebno će pamtiti sinoćnju gostujuću pobjedu protiv Newcastlea (2:1). Naime, Neville se sudario sa suigračem Victorom Anichebeom i zaradio osam šavova na glavi. Međutim, kapetana ni to nije spriječilo da odigra utakmicu do kraja.

Zanimljivo je, pak, ono što se događalo nakon utakmice, a što potvrđuje i fotografija koju je Phil objavio na svom Twitteru. Na zajedničkom tuširanju hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić došao je do Nevillea i smijao mu se.

\"Bez suosjećanja od Jelavića\", komentirao je Neville ispod spomenute fotografije.

Ipak, treba dodati kako Jelavić nije iz zlobe ismijavao suigrača, već je to bila interna šala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije