Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROONEY ZA POVIJEST

Jelavić promašio penal; šestica Liverpoola, petarda Cityja

Nikica Jelavić
Foto: PA/Pixsell
22.03.2014.
u 20:20

Nikica Jelavić propustio se upisati u strijelce u domaćoj pobjedi Hulla protiv WBA 2:0 promašivši jedanaesterac u 31. minuti.

Nakon što je Chelsea sa Stamford Bridgea šesticom ispratio Arsenal, u terminu od 16 sati igrala su preostala dva kandidata za naslov engleskog prvaka, Liverpool i Manchester City, koji su upisali uvjerljive pobjede. 'Redsi' su  Cardiffu utrpali čak šest golova (6:3), 'građani' Fulhamu pet (5:0).

Liverpool je na jako loše počeo na gostovanju u Cardiffu, gdje je domaćin poveo u 9. minuti preko Mutcha. Ipak, gosti su izjednačili u 18. minuti preko Suareza. U 25. minuti za novo vodstvo Cardiffa zabio je Campbell. Za novo izjednačenje u 41. minuti zabio je Škrtel. Redsi su pitanje pobjednika riješili u nastavku utakmice kada su mrežu domaćina pogađali Suarez (54', 90'), Škrtel (60') te Sturridge (75'). Za domaćine je još zabio Mutch (88').

Manchester City je na krilima fenomenalnog Yaye Tourea (hat-trick) pobijedio Fulham 5:0. Uz njega još su zabili Fernandinho i Demichelis.

Nikica Jelavić propustio se upisati u strijelce u domaćoj pobjedi Hulla protiv WBA 2:0 promašivši jedanaesterac u 31. minuti. Ipak, njegovi suigrači su pitanje pobjednika riješili u samo sedam minuta nakon tog promašaja golovima Roseniora i Longa.

Rooney treći najbolji strijelac Uniteda svih vremena

Manchester United je golovima Waynea Rooneya u 8. i 33. minuti pobijedio kod West Hama 2:0. Time je napadač 'vragova' postao treći najbolji strijelac kluba svih vremena sa 212 golova. Bolji su samo Law (237) i Charlton (249).

Niko Kranjčar igrao je do 61. minute u pobjedi QPR-a na gostovanju kod Middlesbrougha 3:1 u 37. kolu Championshipa.

Premiership, 31. kolo:

Cardiff - Liverpool 3:6
Everton - Swansea 3:1
Hull - WBA 2:0
Manchester City - Fulham 5:0
Norwich - Sunderland 2:0
Newcastle - Crystal Palace 1:0
West Ham - Manchester United 0:2

Poredak: 1. Chelsea 69, 2. Liverpool 65, 3. Manchester City 63, 4. Arsenal 62...

>> Mourinhova 'čestitka' Wengeru za 1000. utakmicu: Pola tuceta u mreži Arsenala

Komentara 1

CA
canon60
18:53 22.03.2014.

Mislim da nepravedno zapostavljate sjajne igre dvojice trenutno po mom mišljenju najboljih napadača na svijetu Suareza i našeg Mandžukića. Zaslužili su puno više redaka. Svaka utakmica Liverpoola je jednostavno praznik za oči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije