Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasgow Rangers

Jelavić: Ovo mi je najvažniji pogodak karijere

nikica jelavić
PA/Pixsell
21.03.2011.
u 19:15

Bilo je 100 poruka i poziva. Odgovorio sam samo na neke. Htio sam imati slobodnu večer i jutro i uživati. Trebat će mi dva dana da odgovorim na sve čestitke koje sam primio - kaže Jelavić

Sve je teže doći do najveće zvijezde škotskog diva Glasgow Rangersa. Nikica Jelavić javio se dan nakon briljantne utakmice i pobjede 2:1 u finalu kupa protiv najljućih protivnika Celtica. Spremao se poletjeti prema Londonu, a zadnje odredište Čatež, na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije. Jelavić je zabio odlučujući pogodak u osmoj minuti sudačke nadoknade. Lopta je u neobičnoj putanji od vratnice odskakutala u mrežu. Najneobičniji i vjerojatno najvažniji Jelavićev pogodak dosadašnje karijere.

- Zabijao sam i u Rapidu važne pogotke, poput onog Aston Villi. No, ovaj je sigurno najvažniji i posebno drag jer je bio za pobjedu i još k tome za trofej. Sve je bilo super, sve nam se poklopilo. Utakmica je bila odlična, a i pokazali smo da ih možemo dobiti. Sada slijedi borba za naslov prvaka - počeo je Jelavić.

Emotivno ste proslavili pogodak, je li pala suza?
- Haha.. ma kakve suze. Ali osjećaj je poseban. Emotivno sam ga proslavio, kako i ne bih. Još na kraju ovacije tri minute prije završetka...
Kakva je bila proslava?
- Nije bilo lude fešte. Igrači su sa suprugama i djevojkama poslije utakmice otišli na večeru. Ja sam ostao negdje do pola noći. Nije mi bilo do pretjeranog slavlja jer sam bio iscrpljen, igrao sam 120 minuta.

Tko je prvi čestitao iz Hrvatske?
- Ma bilo je 100 poruka i poziva. Odgovorio sam samo na neke. Htio sam imati slobodnu večer i jutro i uživati u njima. Zato sam mobitel ostavio u automobilu. Trebat će mi dva dana da odgovorim na sve čestitke koje sam primio.
Kako je reagirao trener Walter Smith, rekao je da mu je to najveća pobjeda u karijeri?
- Bio je sretan kao malo dijete. Radovao se kao da mu je to prvi, a ne 20 trofej.

Kako se nosite sa sve većim medijskim pritiskom u Škotskoj?
- Da vam budem iskren, jednostavno. Ne čitam novine, pa niti kad pišu dobro i lijepo o meni. Tako je lakše, onda nema pritiska.
Možemo li ovakvog Jelavića očekivati i u Gruziji?
- Sigurno je da ću dati sve od sebe. Gruzija je dobra momčad i jedino ih ne smijemo podcijeniti. Čitao sam da Eduardo, Modrić i Ćorluka imaju problema s ozljedama. Do utakmice je ostalo nekoliko dana i nadam se da će se oporaviti. Jasno je da bismo bez njih bili oslabljeni, no imamo igrače koji će ih zamijeniti na pravi način - zaključio je Jelavić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije