Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI NOGOMET

Jelavić odveo Rapid u četvrtfinale Kupa

Nikica Jelavić
Reuters
10.03.2010.
u 22:20

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić (24) pogotkom je gurnuo svoj bečki Rapid u četvrfinale Austrijskog nogometnog kupa.

Rapid je slavio 2:1 na gostovanju u Linzu kod niželigaša Blau-Weissa, s time da je prvo poluvrijeme rezultatski pripalo domaćinu. Zabio je poluvolejom Nikolov u 36. minuti utakmice.

Rapid je rezultat izjednačio u prvoj minuti nastavka utakmice preko Drazana, da bi pobjedu Bečanima donio Jelavić u 68. minuti utakmice. Konradovo lijepo dodavanje Jelavić je iskoristio kako bi se našao sam pred vratima Wimleitnera nakon čega je lako poentirao za svoj ukupno drugi gol u drugoj kup-utakmici.

Ukupno je Jelavić ove sezone odigrao 37 utakmica. Postigao je 20 pogodaka uz sedam asistencija. Bila je to posljednja utakmica osmine finala austrijskog nogometnog kupa.

Četvrtfinale već su ranije izborili Sturm, Magna, Ried, LASK, Kärnten, Admira i Austria Lustenau.

Austrijski kup, osmina finala:

Blau-Weiss - Rapid 1:2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije