Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBI IZ SNOVA
Povratak na članak

Jelavić: Odlučio sam, ali pomogla je i sreća

- Mislili smo "lako ćemo" nakon 2:0 na početku susreta, no stvari su se zakomplicirale - pričao je Nikica Jelavić nakon pobjedničkog pogotka protiv Katara.

Komentari 4

Avatar sizif
sizif
23:22 08.10.2009.

...

VL
RU
Rugovit
23:48 08.10.2009.

Ipak su oni \"zvijezde\" pa neće se oni ubijat zbog jednog Katara.

VL
BE
beaver
00:25 09.10.2009.

u svakom smislu ja su uzeti tesku muku i pobijedu prije ponosne igre i izgublijene utakmice. ali kako se mi u igri opustimo pa to je nepodnosljivo i neprofesionalno. Naravno to te kosta na kraju

VL
Avatar sizif
sizif
23:36 08.10.2009.

Je li moguce da su njihovi s dva-tri igraca vise na terenu? Ovo pitanje sam si postavio vise puta za vrijeme vecerasnje utakmice. Ne! Razlika je bila samo u pristupu. Razigrani, srcani... na svaku loptu po trojica idu. A nasi? Nasi vec nekoliko (!) zadnjih utakmica se ponasaju jako nezainteresirano na terenu. Nema one srcanosti i pozrtvovanosti \"za narod svoj\" kojom smo cesto pobjedivali i ekipe bolje od nase! Gledam ih i kao da citam u njihovim ocima ono \"ma neda mi se\", \" a ima nas jedanaest zar moram bas ja sad potrcatii otimati loptu...\" Decki dajte budite posteni: hocete ili necete? Ovo je negledljivo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.