Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJE I POZDRAVI

Jelavić: Nadam se da će Rapid ispasti iz Europske lige

Nikica Jelavić
Reuters
26.08.2010.
u 18:22

Nikica Jelavić, novi igrač Glasgow Rangersa i bivši napadač bečkog Rapida, izjavio je za škotski Sun da će svim srcem navijati za Aston Villu.

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:52 26.08.2010.

bravo nikice ti si pošten čovjek, sramota

TH
ThePunisher
19:31 26.08.2010.

Pošten? Heben ti ja takvo poštenje. A nije ni čudo kad nosi isto ime kao striček koji je čak veča lopina od njega. Sramoto jedna kako te nije stid prema kluba i navijačima tako nešto izjaviti, kretenčino. Ali nema veze, nadam se da će Rangersi dobiti poštenu petardu od ManUa i Valencije.

JU
juma
22:30 26.08.2010.

E moj Nikice? Puno puta je bolje odsutjeti, kad vec nemas sto pametno za reci... Kako trenutacno stvari stoje izgleda da ces igrati samo seosku skotsku ligu. Za repku je to lose, ali ne mogu reci da mi je zbog toga zao, jer ovakvim izjavama zasluzio si biti uz TV i uzivati gledajuci Rapid u Euro ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije