Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na Anfieldu

Jedna osoba nestala na Liverpoolovu stadionu, policija traga za bombom

Anfield
Foto: Press Association/Pixsell
27.10.2015.
u 20:45

"Ne možemo jamčiti da je osoba za kojom se traga napustila stadion. Naš prioritet je osigurati sigurnost", javili su iz kluba

Prava drama odvija se danas na Liverpoolovu stadionu, legendarnom Anfieldu. Naime, tijekom grupne posjete stadionu, jedna osoba se odvojila i nestala, a vrlo brzo nastala je panika. Kako su javili iz kluba, predostrožnosti radi pozvana je policija koja je stigla vrlo brzo i sve evakuirala te je započela pretraga cijelog Anfielda jer se sumnjalo da je podmetnuta bomba.

Pred stadion su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci, a cijelo područje je blokirano. Zabranjen je pristup i parkingu uz stadion, pa mnogi ne mogu doći do svojih automobila.

– Ne možemo jamčiti da je osoba za kojom se traga napustila stadion. Naš prioritet je osigurati sigurnost – javili su iz kluba.

Pretraga je još uvijek u tijeku i ne znaju se detalji, a neki mediji otišli su toliko daleko da su počeli širiti paniku tvrdeći da je u pitanju i mogući teroristički napad.

>>Liverpool i dalje bez pobjede, Tudorov PAOK remizirao

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
-Marsijanac-
21:58 27.10.2015.

Englezeri i njihove fantazije.

BL
Blender
02:06 28.10.2015.

Hahahaha, covjeku dosadilo i otisao doma, Englezi kao i Ameri zive u paranoji, kad pogledas sto su napravili u povijesti, ne cudi me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije