Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pune trač rubrike

Jedna od najljepših žena svijeta zavela argentinskog nogometaša?

Foto: Press Association/Pixsell/Instagram/belenrodriguezreal
09.01.2019.
u 09:46

Par se sasvim slučajno sreo u Urugvaju i tamo obnovio uspomene na neke stare napuljske dane

Belen Rodriguez, 34-godišnja Argentinka kojoj brojni tepaju da je jedna od najljepših žena na svijetu, očito nije dugo patila zbog prekida s motociklistom Andreom Iannoneom.

Talijanski mediji u srijedu donose priču da je zavela novoga sportaša, ovoga puta nogometaša Ezequiela Lavezzija, danas člana kineskog Hebeija.

1/11

Trač-rubrike govore da se par sreo u Urugvaju, kamo je Rodriguez otišla na odmor u društvu prijatelja iz djetinjstva. Tamo su Rodriguez i Lavezzi obnovili neke stare uspomene na dane iz Napulja u kojem su se upoznali dok je Lavezzi nosio dres Napolija, ali i na vremena kada su jedno drugom bili zabranjena ljubav budući da su bili zaručeni za tadašnje partnere.

Belen je svojedobno hodala s nogometašem Marcom Borriellom, a zatim je sreću u ljubavi pokušala naći s muškarcima bliskima televizijskom poslu. Prije pet godina i udala se za plesača Stefana de Martina s kojim je dobila dijete, ali se ni u toj ljubavnoj luci nije predugo zadržala.

Par se razdvojio 2015. godine, službeno razveo 2017., nakon čega je u njezin život ušao Andrea Iannone.

Lavezzi se u odnosnu na Rodriguez rjeđe upuštao u nove avanture te se o njemu zna tek toliko da je bio u dugogodišnjoj vezi s argentinskom manekenkom Yaninom Screpante. 

Rodriguez i Lavezzi navode o vezi zasad nisu ni potvrdili ni opovrgnuli, ali su talijanski novinari najavu nove veze pronašli u objavi Rodriguez na Instagramu, točnije u rečenici u kojoj se pohvalila da pršti od pozitivne energije.

Komentara 1

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
11:41 09.01.2019.

"Par se sasvim slučajno sreo u Urugvaju" ha ha ha ha Sto mene nije "slucajno" srela... ha ha ha sponzorusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije