Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rod Laver Cup

Jedinstveni prizor: Nadal žestoko navijao za najvećeg rivala Federera

Federer i Nadal
Reuters/Pixsell
26.09.2017.
u 18:56

Nakon posljednjeg poena Nadal je skočio u zagrljaj Federeru te su tako proslavili pobjedu momčadi Europe.

Rafael Nadal i Roger Federer osim što su veliki rivali na Rod Laver Cupu, ekshibicijskom turniru u Pragu, dokazali su i kako između njih postoji pravo sportsko prijateljstvo i uvažavanje. 

Sa svojim suigračima u momčadi Europe (Marinom Čilićem, Alexanderom Zverevom, Dominicom Thiemom i 'izbornikom' Björnom Börgom) slavili su protiv momčadi Svijeta (Kyrgios, Sock, Isner, Tiafoe, Querrey), a iako je turnir bio revijalan tenisači su se trudili kako bi stigli do konačne pobjede. Vidjelo se kako im je stalo.

Federer i Nadal
1/6

Odlučujuću pobjedu za trijumf Europe ostvario je upravo Federer u neizvjesnom meču protiv Kyrgiosa, a tijekom kojeg je Nadal temperamentno bodrio Švicarca. Nakon posljednjeg poena Nadal je skočio u zagrljaj Federeru te su tako proslavili pobjedu.

 

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:22 26.09.2017.

Malo cudno da je turnir nazvan po najboljem tenisacu svih vremena samo revijalan, ali OK...Bilo je dobrih poteza....

RI
rikavac
19:17 26.09.2017.

Ja naslova majko draga. Zasto nebi navijao na terenu su suparnici kao i svi a kad zavrsi mec sasvim normalni ljudi. Samo vi novinari se necemu cudite sto sto je skocio Nadal u zagrljaj Federeru samo vi novinari ste naj vece zlo vi naj vise doprinosite mrznje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije