Naslovnica Sport Nogomet

Jedini član komisije koji je glasao protiv: Soudanijev potez je huliganizam i morao je biti kažnjen!

- Kada svi vidimo baklje u terenu, onda ih treba kazniti, ali ako svi vidimo i ovaj huliganizam Soudanija na terenu on ne smije proći bez sankcije
21. travnja 2017. u 17:42 21 komentara 1419 prikaza
Soudani
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Stipe Cvitanović iz Metkovića jedini je član Komisije za žalbe koji je danas glasao protiv ukidanja kazne napadaču Dinama El Soudaniju. Objasnio je i zašto.

- Bio sam kategorički protiv da se onakav potez Soudanija abolira. Ja sam protiv huliganizma na terenu i izvan njega, Soudanijev potez je huliganizam i morao je biti sankcioniran. Došao sam na sastanak jer sam mislio da će moj glas biti ključan da se Soudanija ipak kazni, ali došlo nas je četvero i preglasan sam 3 prema 1. Šokiran sam i potresen - rekao je Cvitanović za Dalmatinski portal i dodao:

- Još u srijedu su nas obavijestili da ćemo imati sastanak, dakle isti dan kada je odluka i donesena. Vjerujte mi da sada nisam niti pročitao službenu odluku koliko sam uzrujan. Kada svi vidimo baklje u terenu, onda ih treba kazniti, ali ako svi vidimo i ovaj huliganizam Soudanija na terenu on ne smije proći bez sankcije. Ne smijemo biti slijepi pored zdravih očiju.

Cvitanović je dodao da razmišlja o podnošenju ostavke u Komisiji.

>> HNS poništio suspenziju, Soudani može igrati u derbiju s Hajdukom

Elipso

 • Avatar salvator
  salvator:

  Mafia drži sve u ovoj jadnoj zemlji!

 • Deleted user:

  Da nije prije neki dan Mamić rekao "sada je dosta" možda bih i vjerovao da je ovo odluka isključivo struke. Ali i onima koji navijaju za Dinamo sve je jasno.

 • Avatar nathanael.opet
  nathanael.opet:

  od sada svi koji dobiju žuti karton (da ne govorimo crveni) za namjerno udaranje igrača --- imaju se pravo buniti i tražiti isti tretman koji je imao soudani!!!