Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski prvak

Jedan od najvećih rukometaša svijeta prebolio tešku bolest i vraća se na teren

Mikkel Hansen odlazi iz rukometa, razlog je stres
Foto: Axel Heimken/DPA
1/3
20.07.2023.
u 12:08

Danski rukometaš Mikkel Hansen u veljači je objavio da se povlači iz rukometa zbog stresa i depresije, sada je najavio povratak sportu

Danski rukometaš Mikkel Hansen (35)  u veljači je objavio da se povlači iz rukometa zbog stresa i depresije. Vijest koja je šokirala obožavatelje objavljena je nakon što je s reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka, a sada je sve razveselio kada je objavio da se predomislio. 

Jedan od najboljih rukometaša svijeta u svibnju se vratio treninzima i očekuje se da će zaigrati od početka nove sezone. 
- Mikkel je ušao u puni trenažni proces i dio je momčadi. Polako ulazi u formu i očekujemo da će uskoro biti na 100 posto svojih mogućnosti - rekao je direktor Aalborga Jan Larsen.

 

Oglasio se i sam Hansen:
- Prošao sam kroz psihički težak period u kojem sam, srećom, imao fantastičnu podršku obitelji, prijatelja, stručnjaka i poslodavca. Sada opet imam energiju i mogu se fokusirati na povratak sportu koji volim.

Hansen je u karijeri igrao za mnoge velike klubove, a u Aalborgu je od 2022. godine. Za reprezentaciju Danske odigrao je 252 utakmice i zabio 1302 gola. Osvojio je zlato i srebro na olimpijskim igrama, tri zlatne i dvije srebrne medalje na svjetskim prvenstvima, te zlato, srebro i broncu na europskim prvenstvima.

Srećom, njegove majstorije na rukometnim terenima ponovno ćemo gledati.

>> U 86. godini života umro je Mirko Novosel, legenda hrvatske košarke

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
obican
16:35 20.07.2023.

Legenda

LA
lajh1985
16:20 20.07.2023.

toliko teska bolest da se vratil za samo 5 mjeseci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije