Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deseci tisuća lajkova

Jedan od najboljih u povijesti napravio nam ogromnu reklamu, Hrvati mu zahvaljuju

Foto: Instagram
1/17
01.09.2020.
u 10:55

- Moja supruga i ja upravo smo se vratili iz Hrvatske i toplo preporučamo svima da dođu u Hrvatsku. Hrana je bila fantastična, a zemlja je predivna - poručio je Magic Johnson.

Magic Johnson, jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena, odmor je proveo u Hrvatskoj, krstario je Jadranom na skupocjenoj jahti te obilazio naše otoke i gradove.



Posebno su ga oduševili Split i Dubrovnik gdje su se brojni obožavatelji željeli fotografirati sa slavnim igračem Lakersa.

A oduševio je i Magic Hrvate objavom na društvenim mrežama gdje ga prate milijuni korisnika.

- Moja supruga i ja upravo smo se vratili iz Hrvatske i toplo preporučamo svima da dođu u Hrvatsku. Hrana je bila fantastična, a zemlja je predivna - napisao je 61-godišnji bivši košarkaš uz fotografiju koja je sigurno velika reklama za našu zemlju.

Prikupila je u kratkom roku desetke tisuća lajkova pa su mu se mnogi obožavatelji iz Hrvatske zahvalili na sjajnoj promociji.

1/10
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:13 01.09.2020.

E da @jura. To je Utjecajnik, a ne šupjače

JU
jurajuric120
11:11 01.09.2020.

e to je influencer. a ne ovi razno razni pikcimleri.

CR
CroMarijo
14:15 01.09.2020.

Svašta je vidio U zivotu . Hrvatska mu je legla na srce nije cudo od istine se ne moze pobjec .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije