Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijena silnih milijuna
Povratak na članak

Je li u pustinji uistinu bogataški raj? Ronaldo u Arabiji vodi 'razočaravajuć i zatvoren život'

"Navijači moraju shvatiti da od njega ne mogu tražiti ono što je radio s 25-26 godina. No Ronaldo i dalje može pomoći klubu pri osvajanju trofeja", rekao je Rivaldo koji smatra da bi se Portugalac ipak trebao što prije završiti igračku karijeru i vratiti se u Real Madrid

Komentari 2

MI
Mikis
14:25 16.05.2023.

zasto bi njega docekalo ikakvo radno ili vodece mjesto u real madridu. on je legenda mancester uniteda. to sto je tamo razbuco svoju poziciju to je nj krivica. u real madridu kraljevsko radno ili poluvodece mjesto nakon umirovljenja ceka Luku Modrica, a nikakvog razmazenka iz Man Uniteda

VL
KU
Kujttim
19:02 16.05.2023.

Meni je u tom smislu NBA liga zakon. Le Bron James koji je 2 mjeseca stariji od Ronalda igra finale konferencije, a Ronaldo je u pustinji. Sada ti gledaj, s 38 godina izaći u LA ili u pustinju???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.