Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje

Je li to moguće? Nećete vjerovati što se Nadalu dogodilo u Parizu

Rafael Nadal
Foto: Screenshoot
1/7
06.11.2017.
u 10:04

Ozljeda ga je spriječila ozbiljnijeg rezultata jer je u četvrtfinalu morao predati meč protiv Srbina Filipa Krajinovića.

Rafael Nadal prošlog je tjedna nastupao na ATP mastersu u Parizu i tamo osigurao prvo mjesto na kraju godine. No, ozljeda ga je spriječila ozbiljnijeg rezultata jer je u četvrtfinalu morao predati meč protiv Srbina Filipa Krajinovića.

A upravo prije tog meča dogodila mu se neobična situacija. Naime, Nadal je prolazio kroz teniski kompleks u Parizu i pokušavao doći do terena za treninge kad ga je zaustavio zaštitar.

- Dobar dan, gospodine. Imate li akreditaciju?

- Nisam je ponio, odgovorio je Nadal, da bi ga zaštitar upitao:

 

- A tko ste vi uopće?

Nadal se predstavio i ušao na trening, ali zaista je nevjerojatno da zaštitar nije prepoznao glavnu zvijezdu turnira, prvog igrača svijeta i jednog od najvećih tenisača u povijesti.

Ključne riječi

Komentara 4

OD
oltar domovine
11:41 06.11.2017.

100% profesionalni redar-zastitar ..

GA
Gastarbeiter2
10:35 06.11.2017.

To je ispravno da ne može biti ispravnije. Ako sustav tako nešto traži onda se svi trebaju toga i pridržavati. Članak je mrak, pravi balkanski...po principu kada se "rodiaci" nadju...ili "znaš li ti ko sam ja"...ili "imam ja vezu". Odraz stanja nacije u raseljavanju. Pametnom dosta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije