Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odagnao sumnje

Rakitić otvorio dušu: 'On je čovjek koji vam pogledom kaže sve, za njega bih se bacio s mosta'

Rakitić
Foto: Reuters
1/7
17.01.2017.
u 14:31

– Neopisivo mi je pomogao po dolasku u Kataloniju. Imao je mnogo povjerenja u mene, čime sam stekao silno samopouzdanje – naglasio je Raketa.

Ivan Rakitić u posljednje vrijeme nije bio u početnom sastavu Barcelone pa nije trebalo mnogo da krenu špekulacije o tome je li u sukobu s trenerom Luisom Enriqueom. Čak se počelo nagađati kako bi mogao napustiti katalonski klub u koji je 2014. stigao iz Seville.

Ipak, hrvatski veznjak u intervjuu za France Football odagnao je sumnje i jasno naznačio da ima puno povjerenje u španjolskog stručnjaka.

– Enrique je tražio od klupskih čelnika da me dovedu. On vam jednim pogledom daje vjeru u uspjeh i da se moram za njega baciti s mosta, učinio bih to bez razmišljanja – poručio je Rakitić i dodao:

– Neopisivo mi je pomogao po dolasku u Kataloniju. Imao je mnogo povjerenja u mene, čime sam stekao silno samopouzdanje. To mi je omogućilo mirnu pripremu za sva iskušenja u velikoj Barceloni.

Komentara 2

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
16:48 17.01.2017.

Ajd de dobro je, dace ciko bona

21
215794
06:54 18.01.2017.

Oj Ivane pobratime mio dal si skoro kod doktora bio pa zar se tako podcjenjujes za jednog c***** ti bi skakao s mosta samo da bi njemu ostale suhe gace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije