Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZADOVOLJNI

Je li ovo znak da je stigao kraj? Navijači Real Madrida okrenuli leđa Modriću

Luka Modrić i Niko Kovač
Foto: Firo/DPA/PIXSELL
1/4
28.07.2019.
u 12:28

Trebao je krenuti dobro u novu sezonu nakon što je prošle igrao jako loše. Utopio se u sivilo, a trebao je biti svjetla točka momčadi. Nestao u svakoj utakmici - napisali su novinari Marce

Luka Modrić vratio se s američke turneje sa svojim Real Madridom, a kraljevski klub tamo nije ostavio dobar dojam. 

Posebno je navijače Reala zabolio visoki poraz 7-3 od gradskog rivala Atletica, a čini se ni kako atmosfera u momčadi nije dobro. 

Trener Zidane žestoko je kritizirao igrače, posebno je neugodan bio prema Garethu Baleu, ali izgleda da Lukine predstave nisu zadovoljile navijače i novinare koji prate Real.

Marca je ponudila navijačima da ocjene nastup igrača na pripremama, a Luka Modrić bio je tek 22. od 29 igrača po omjeru pozitivnih i negativnih ocjena. 

- Trebao je krenuti dobro u novu sezonu nakon što je prošle igrao jako loše. Utopio se u sivilo, a trebao je biti svjetla točka momčadi. Nestao u svakoj utakmici - napisali su novinari Marce. 

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić došao do Zlatne lopte

 

Ključne riječi

Komentara 38

PR
prajdali100
12:51 28.07.2019.

Po N- ti put ovaj portal sahranjuje Modrića.Bilo kad i bilo gdje neka se nešto loše napiše o našem Luki ovdje se ekspresno prenosi.Pa što se ne potpišeš" junače"?

MH
Moja_Hrvatska
13:01 28.07.2019.

Moja_Hrvatska: 21 osvojen trofej ----4 Lige prvaka ----2x prvak svijeta s Realom ---Balon d'or ---Najbolji igrac svijeta po Fifa 2017./2018. ---Najbolji igrac Europe po Uefi 2017./2018. ---Izabran u 11 najidealnijih Realovih ikada ---Vise puta izabran u najbolju momcad LP, svijeta ---Izabran za: Najboljeg veznjaka svijeta ---Najboljeg veznjaka Europe ---VICEPRVAK Svijeta s Hrvatskom -----------Nesluzbeno, najveci ambasador Hrvatske u svijetu godinama........................Frustrirano-balkanski gubitnici i paćenici koji ga mrze mogu da mu pljunu pod prozor! ....Modricu, ti si Bog nogometa! ❤️

DU
Deleted user
13:03 28.07.2019.

Špekulacije jugolista neće se obistiniti. Niti će Modriću netko moći uzeti brojne titule koje je osvojio sa svojim klubom i hrvatskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije