Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COPA AMERICA
Povratak na članak

Je li Messi najbolji nogometaš svih vremena? Možda, a evo i zašto 'samo' možda

Ubija li taj altruizam prema ponajboljem nogometašu svih vremena Argentinu koja na trofej čeka od 1993. ili će se pak taj plan konačno isplatiti? Preostaje nam čekati za taj odgovor do kraja Messijeve reprezentativne karijere

Komentari 12

ĆI
ćirko
21:50 17.06.2019.

Veliki igrac je postao, pored svog ogromnog talenta, zbog Inieste i Cavija.. Kad se bude pokazao u engleskoj ili ITALIJANSKOJ LIGI kapa dole, i naravno u dresu Argentine.. Ovako je "samo" mozda

VL
BU
Bubalamala
21:32 17.06.2019.

Samo što se tiče igre za Barcelonu !

VL
BA
bassland
23:39 17.06.2019.

Kad Argentina nađe zadnja tri igrača, a ne panja, možda nešto i osvoje

VL
DU
Deleted user
22:44 17.06.2019.

Messi nikada neče biti kao Maradona jer nema mentalitet vođe, el comadantea! Maradona je to imao. Bio je lider i igrao je za ekipu. On je vukao cijelu momčad. Messi ne igra za ekipu. Ekipa igra za njega. Ekipa njegaa gura umjesto da on vuče ekipu. U Barceloni to pali. Samo u Barceloni. Bilo gdje drugdje Messi ne bi bio tako dobar.

VL
Avatar southman
southman
08:11 18.06.2019.

Kako je i lijepo i tužno pročitati sve ove komentare. Jer upravo ovako ja pišem odavno i uvijek sam dobijao masu minusa i kritika na napisano. Evo napokon da su i drugi progledali. Messi nije vođa i nikada neće biti. Osim u Barci nigdje drugdje ne bi postizao ovakve klupske rezultate to je jasno svima tko se razumije u nogomet. Ronaldo razvaljuje gdje god dođe.

VL
JO
josip
22:07 17.06.2019.

zar su neuspjeh tri srebra....? koliko ih dotični novinar ima?

VL
PR
prajdali100
22:06 17.06.2019.

Messi je genijalan igrač ! ALI, što je osvojio sa Argentinom ????? Ništa !!! Ronaldo je sa Portugalom postao prvak Europe i Pobjednik Lige nacija !!! Šešir do poda.Malog zelenog da ne spominjem! On je za mene nogometno božanstvo.

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
07:57 18.06.2019.

Nije Messi vodja,u odlucujucim tekmama zakaze kao malo dijete pred ispitom matematike...Nije on CR7 koji sam gura Portugal i svaku ekipu gdje je dosada igrao...Nije Argentina Barcelona u kojoj vec godinama svi igraju za Messija!!!

VL
BA
batman
13:44 18.06.2019.

Ni u prvih pet svih vremena.

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:05 23.06.2019.

Diego Armando Maradona....SP Mexico 1986.....nikad niko vise nece napraviti takav ''dar-mar'' i osvojiti SP sa Slabom Argentinom...protiv vrlo jakih Engleza...Njemaca....Italijana....Brazilaca....Francuza...sve i jednu tekmu Maradona je bija glavni i ima cini mi se vise asistencija nego sto je zabija golova a zabija ih je 5....i 2 gola na SP jednom koja nikad nece biti zaboravljena...jedan rukom sto sudija nije vidija i drugi na istoj tekmi koji je proglasem golom stoljeca....dobiti loptu na 60 metara od Gola Engleza i krenuti sam samcat kroz kompletnu odbranu Engleza i ubaciti je u prazan gol na 7 metara od gola...''klasika'' mnogo prije ove Globalizacije i pojacavanje Repkih sa mega-zvijezdama.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.