Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD

Gvardiol je dobio ponudu života. Euforičan je što ga želi najveći klub na svijetu

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/7
16.03.2023.
u 12:20

21-godišnji hrvatski reprezentativac dobio je ponudu života prema pisanju njemačkih novina

Poznati njemački list Bild tvrdi da je hrvatski stoper Joško Gvardiol dobio ponudu od madridskog Reala zbog koje je jako sretan i uzbuđen. Najtalentiraniji stoper svijeta već neko vrijeme je na radaru brojnih klubova, a prvi u redu stoje Chelsea, Manchester City i kraljevski klub. Chelsea je navodno nudio oko 90 milijuna eura za vatrenog, ali je uprava Leipziga odbila ponudu. 

Njemački medij dodao je kako je Gvardiol bio jako sretan kad su se iz Reala javili njegovim menadžerima i potvrdili interes za transfer, što znači da bi ga mogli očekivati na ljeto kao suigrača Luke Modrića. 

Jasno je kako će Gvardiol uskoro postati najskuplji stoper u povijesti nogometa jer će odšteta iznositi 100 ili više milijuna eura i tako će prestići Harrya Maguire kojeg je Manchester United platio 87 milijuna eura.

Neki mediji od ranije navode da je City ljetos nudio 110 milijuna eura i bonuse, a odšteta sada može biti samo veća. Ipak, na kraju će Gvardiol odlučiti u kojem će klubu nastaviti karijeru u dogovoru sa svojim agentom.

Bild navodno ima informaciju da bi to trebao biti baš španjolski i europski prvak Real Madrid.

 

 

Komentara 16

Avatar mustafa2
mustafa2
13:38 16.03.2023.

gvardiol se treba koncentrirati na sebe i svoju igru i kloniti se takvih pokera zutih medija. gvardiolova odsteta iznosi 112 milijuna ali tek od 2024-te godine tako da on ove godine ne moze otici ni za 500 milijuna ako gaga klub ne pusti. takve ponude ga mogu samo psihicki destabilirati pa za godinu dana nece vrijediti ni pola. osim toga, za gvardiola je manje bitno kolika ce biti odsteta, njemu je bitno kolika ce mu biti placa.

T2
Tomo_20
21:13 17.03.2023.

Bravo nadam se da ce i tamo otic!

JA
janica79
08:19 17.03.2023.

Kad Halland bude na svjetskom i osvoji neku medalju onda će biti faca, ovako ne znam dobar je ali ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije