Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal
Povratak na članak

Je li izbor bio namješten? Hrvatski trener tvrdi: 'Nisam tako glasovao'

I hrvatski trener Zdravko Logarušić, inače izbornik Sudana, objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako je glasovao za Salaha, Manea i Mbappéa. Na popisu koji je objavila Fifa ispalo je kako je Logarušić glasova za Messija, Van Dijka i Manea

Komentari 3

DO
domxerex
13:59 26.09.2019.

Tako se glasa i kod nas. Davno je Glavaš rekao da nije bitno tko skuplja glasove već tko broji. Naive!!!

VL
Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
14:30 26.09.2019.

Ma Fifa i Uefa su Mafija. Trebalo bi svakome biti jasno da poslije Blattera dolazi jednostavno njegov "prijestolonasljednik". Svi koji misle protivno su infantilni. SP u Kataru će razbiti nogomet do kraja.

VL
Avatar FalusBonus
FalusBonus
17:02 26.09.2019.

Interesantno je da se vidi da je brisano na Logarušićevom listiću točno po redosljedu koji je objavila FIFA, pa onda masni križići kod drugih !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.