Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporna situacija

Je li Dinamo zabio iz zaleđa? Je li Cibalia opet oštećena?

Dani Olmo
Foto: Screenshot
1/8
30.09.2017.
u 19:12

Mateo Beusan u posljednje vrijeme nas je poučio da se u takvim situacijama prednost daje napadačima.

Nogometaši Dinama u 11. kolu HNL-a pobijedili su Cibaliju u gostima s 5:2. Odlična utakmica prepuna zanimljivih poteza, ali opet će ostati nekih repova.

Naime, prvi gol Danija Olma bio je sumnjiv, postoji mogućnost da je igrač Dinama bio u zaleđu nakon što ga je proigrao Nikola Moro. Situacija je prilično granična, ako i jest bio u zaleđu, radilo se o milimetrima, a Mateo Beusan u posljednje vrijeme nas je poučio da se u takvim situacijama prednost daje napadačima.

Dani Olmo
1/10

No, ostaje nam čekati ponedjeljak da bismo čuli njegovo mišljenje, a dotad možemo svi mi ostali nagađati i davati svoja mišljenja. Stoga, recite nam u anketi što vi mislite o ovoj situaciji.

Video sporne situacije pogledajte OVDJE!

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
19:46 30.09.2017.

Delač fakat kaj ti nije neugodno raditi prljave poslove. Imaš li trunku poštovanja prema sebi i svojoj obitelji. Ružan posao ružniji i gadniji od čistača septičkih jama.

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
19:25 30.09.2017.

Oko čoravo će sigurno reći da je bilo zaleđe i da je Cibalija teško oštećena. Buuuuaaaaaaa haha

ŽU
žuti
19:20 30.09.2017.

Ma, dakako da je iz zaleđa ako to kaže najbolji znalac PNI gosp. Delač, kao i svi ostali golovi koje Dinamo postiže! U Šokadiji ima slogan; Vidila žaba da se konji kuju, pa i ona digla nogu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije