Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Je li Bilić pogodio? Čekićari do ovog ljeta doveli 31 napadača u 7 godina

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.07.2017.
u 17:53

Do ovog prijelaznog roka West Ham je u posljednjih sedam godina doveo 31 napadača. Zanimljivo, njih čak 20 nije zabilo više od tri pogotka!

West Ham je zadnjih godina imao velikih problema s napadačima. I naš Slaven Bilić koji već dvije sezone vodi čekićare nije imao sreće kada je izabirao ofenzivne igrače.

Do ovog prijelaznog roka West Ham je u posljednjih sedam godina doveo 31 napadača. Zanimljivo, njih čak 20 nije zabilo više od tri pogotka! No je li hrvatski trener napokon pogodio? 

Ovog ljeta čekićari su iz Bayer Leverkusena doveli Meksikanca Javiera Hernandeza (29). Popularni Chicharito u svibnju je postao najbolji strijelac reprezentacije u povijesti.  

Nastavi li tresti suparničke mreže u novoj sezoni Slaven i navijači bit će presretni. Među čekićare je stigao i vratar Joe Hart, a pred realizacijom je i transfer Austrijanca Marka Arnautovića.

Komentara 1

ME
MejaCity
23:41 21.07.2017.

tako je nane dokazao si da si majstor i to igrači vide i zato dolaze tebi a treba opstat u engleskoj ligi i veca imena su pedale dobili...svaka čast.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije