Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Jazvić: Teško mi je bilo na posudbama, ali nisam klonuo

'30.07.2010., Stadion Kranjceviceva, Zagreb - Nogometna utakmica 2. kola T-Com HNL izmedju NK Hrvatski Dragovoljac i NK Lokomotiva.Filip Jazvic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Jurica Galoic/PIXSELL
22.07.2013.
u 10:48

Dragovoljci su bod u Koprivnici (2:2) izborili u posljednjoj minuti pogotkom Sivonjića. 
Prvi je zabio Filip Jazvić

Filip Jazvić (23) prvi je igrač Hrvatskog dragovoljca koji je postigao pogodak u povratničkoj sezoni \"crnih\" u Prvoj HNL. Postigao je vodeći pogodak na gostovanju u Koprivnici kod Slavena.  

– Mogli smo se vratiti kući s tri boda. Kod 1:0 imali smo dvije, tri prigode, od kojih jednu stopostotnu. Da smo zabili za 2:0, ne vjerujem da bi se domaćin uspio rezultatski vratiti. No, i s bodom smo jako zadovoljni. Ovaj rezultat samo dokazuje da se možemo ravnopravno nadmetati s većinom momčadi u ligi – rekao je Jazvić.

Bod je super jer su ga \"dragovoljci\" osvojili u 90. minuti, pogotkom Sivonjića.

– Sivi je dragocjen igrač, u posljednje vrijeme kod njega prilika znači i pogodak – rekao je Jazvić.

U petak u goste dolazi pulska Istra koja nakon dva kola ima isti broj bodova (jedan) kao Hrvatski dragovoljac.

– Super je što domaće utakmice igramo u Sigetu. To nam puno znači. Kada smo posljednji put ispali iz Prve HNL, dobrim dijelom to je bilo zbog toga jer smo domaće utakmice igrali u Kranjčevićevoj. Tamo nije bilo tako puno naših navijača kao u Sigetu, nije bilo nikakve atmosfere – rekao je Jazvić koji je jednu sezonu proveo u Istri.

– Bilo je to prije tri godine. Nije puno igrača ostalo u Istri s kojima sam tada igrao. Tek Budicin, Batarelo – istaknuo je Jazvić.

Karijeru je počeo u Hrvatskom dragovoljcu.

– Iskreno, teško su mi pale posudbe na početku karijere. Igrao sam za Rudeš, Vrapče i Moslavinu. Znao sam da mogu igrati za prvu momčad Dragovoljca, a morao sam se kaliti u Trećoj ligi. No, stisnuo sam zube, nisam klonuo duhom i upornost se isplatila. Nakon posudbi igrao sam Prvu ligu za Istru i Inter, a 2012. sam se vratio među \"crne\" – kazao je Jazvić. 


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije