Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U DERBIJU

Javio se HRS nakon skandala u Našicama. Slovencu koji je napao delegata prijeti kraj karijere

Našice: Zbog incidenta prekinuta rukometna utakmica RK Nexe - RK Zagreb
Borna Jaksic/PIXSELL
09.04.2024.
u 17:31

Već je poznato kako će utakmica biti registrirana kao pobjeda Zagreba od 10:0, a Nexeu je oduzet i jedan bod u prvenstvu, dok je povjerenik za natjecanje Ante Ančić pokrenuo postupke protiv Veselina Vujovića, Andraža Velkavrha i spomenutog Bezjaka.

Derbi 5. kola Lige za prvaka prvenstva Hrvatske za rukometaše između Nexea i Zagreba prekinut je sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena pri vodstvu gostiju 16-9. U tom trenutku dosuđen je sedmerac za domaće nakon kojeg je došlo do gužve oko zapisničkog stola, delegat Ante Josić našao se na terenu, a na njega je naletio Marko Bezjak nakon čega je završio na podu. Josić je otišao prema svlačionicu gdje mu je pružena liječnička pomoć.

GALERIJA Delegat stradao u rukometnom derbiju Nexea i Zagreba

Našice: Zbog incidenta prekinuta rukometna utakmica RK Nexe - RK Zagreb
1/14

Već je poznato kako će utakmica biti registrirana kao pobjeda Zagreba od 10:0, a Nexeu je oduzet i jedan bod u prvenstvu, dok je povjerenik za natjecanje Ante Ančić pokrenuo postupke protiv Veselina Vujovića, Andraža Velkavrha i spomenutog Bezjaka.

- U 29:53 minuti došlo je do prekida radi izvođenja udarca sa 7 metara u korist domaće momčadi. Tijekom pauze, delegat utakmice gosp. Anto Josić ustao je sa svojeg delegatskog mjesta kako bi upozorio suce utakmice o dodatnoj kazni za igrača RK Nexea Marka Bezjaka. Prilikom izlaska igrača Marka Bezjaka s terena, rečeni igrač je namjerice ramenom u predjelu ramena i leđa udario delegata utakmice gosp. Antu Josića. Delegat utakmice gosp. Anto Josić je nakon opisanog udarca pao na parket dvorane, a nakon što je imenovani delegat odveden s terena gdje mu se pružala medicinska pomoć, pola sata nakon prekida utakmice suci su u suglasju s delegatom gosp. Josićem donijeli odluku o trajnom prekidu utakmice, upravo zbog napada na službenu osobu - objavili su iz HRS-a. 

VEZANI ČLANCI:

Iskusni slovenski rukometaš Marko Bezjak svakako će proći najgore, on je već suspendiran na 30 dana, a prijeti mu i drakonska kazna od zabrane doživotnog igranja. Obzirom da će uskoro napuniti 38 godina, suspenzija od nekoliko mjeseci bi označila da je završio bogatu karijeru tijekom koje je 10 godina igrao u njemačkom gigantu Magdeburgu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije