Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHRVANI PASTORE:

Vraćam se u Pariz, u terorističkom napadu su mi ubijena dva prijateljia

pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.11.2015.
u 16:49

'Dva moja prijatelja ubijena su u napadu na dvoranu Bataclan. Živjeli su blizu mojeg stana. Moram se vratiti u Pariz jer je to moja moralna obveza.'

Vezni igrač argentinske nogometne reprezentacije i Paris Saint Germaina Javier Pastore (26) otkrio je kako je u terorističkim napadima u francuskoj prijestolnici izgubio dva prijatelja i kako ima moralnu obvezu vratiti se u Pariz.

"Dva moja prijatelja ubijena su u napadu na dvoranu Bataclan. Živjeli su blizu mojeg stana. Moram se vratiti u Pariz jer je to moja moralna obveza. Tamo mi je i posao i imam odgovornost," kazao je Pastore dodavši: "Neće mi biti lako, no moram to učiniti.

Pastore se trenutačno nalazi u Barranquilli gdje Argentinu očekuje utakmica protiv Kolumbije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

U Pariz se već vratio Pastoreov klupski suigrač David Luiz. Branič brazilske reprezentacije je prvotno izjavio kako se dvoumi oko povratka, međutim na inzistiranje čelnika PSG-a u utorak se vratio u glavni francuski grad. 

"Vratio sam se na inzistiranje kluba. Još sam u šoku i pokušavam shvatiti što se dogodilo," kazao je Luiz.

U terorističkim napadima u petak navečer u Parizu je ubijeno 129 osoba, ozlijeđeno je više od 350 osoba, od kojih 99 kritično.

>> David Luiz se ipak vraća u Pariz: Još pokušavam shvatiti što se dogodilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije