Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNI KATALONCI
Povratak na članak

Jarni: Barcelona je svijet za sebe, i ja realovac to priznajem Nije mogao sam

- Od Manchestera nismo vidjeli gotovo ništa. Ni discipline, ni agresije... Nisu išli u blok udaraca iz daljine, nije bilo čak ni htijenja – kaže Štimac.

Komentari 2

ZM
zmaj5
01:50 29.05.2011.

Što volim kad Štimac pametuje. Nisu išli u blok,nisu imali htijenja. Sam Vidić je rekao da su bili potpuno zbunjeni stalnom promjenom mjesta Pedro Vila.Messija je nemoguće zaustaviti jedan na jedan,a Xavi i Iniesta guraju loptu u prostor ovoj trojici.Alves po desnoj strani radi pritisak i više provodi vremena na protivničkoj polovici.Praktički Barca je stalno igrala sa šestoricom u napadu.Time se protivnik povlači automatski prema svom golu i nema šanse da uđeš u blok kad više ne znaš niti gdje je lopta. Volio bi vidjeti Štimca kako bi on to odigrao,lako je pametovati

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
10:35 29.05.2011.

ma ima genijalni stimac rjesenje, jucer je savjetovao fergusonu koje je igrace trebalo kam rasporedit - taj covjek je tolko pun sebe da to vise nije za slusat (a jos ga moramo i gledat) ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.