Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP

Japanac Nishikori iznenadio Novaka Đokovića u Baselu

novak đoković
Reuters/Pixsell
05.11.2011.
u 23:17

Japanac Nishikori priredio je senzaciju dana, a možda i sezone pobijedivši prvog igrača svijeta Novaka Đokovića

Tek četvrti put ove sezone, Novak Đoković morao je stisnuti protivniku ruku i čestitati mu da je bolji. No, iznenađujuće, s druge strane mreže nije stajao Federer, Nadal ili netko od "teške artiljerije", već čovjek koji je dobio pozivnicu za turnir u Baselu, Japanac Kei Nishikori!

Japanski tenisač slavio je u tri seta, preokrenuvši zaostatak od jednog seta koji je na otvaranju dobio Đoković 6:2. Sljedeća dva pripala su Nishikoriju (7:6 i 6:0), no u obranu srpskog tenisača ide i činjenica da je igrao nedovoljno spreman.

Štoviše, između gemova je primao liječničku pomoć, a čini se kako je dodatno pogoršao svoje zdravstveno stanje, jer čim se oporavio od ozljede leđa, Srbina je uhvatilo rame.

- Sad je najvažnije da se oporavim. Sljedeća 2-3 dana neću trenirati, a vidjet ću što moja ekipa kaže - rekao je Đoković misleći pritom na nastup u Parizu idući tjedan.

Komentara 2

PE
peugeot
00:58 06.11.2011.

Ne bi trebao nastupiti ni na turniru u Parizu. Neka se dobro oporavi od povreda i bude sto posto spreman za Masters.

DH
dalibor.hren
07:27 06.11.2011.

Kakva je bila situacija na kladionicama? Ovo me podsjeća na meč Nadal : Dodig. Nadal je vodio 1:0 u setovima i 4:0 u gemovima. U tom trenutku je koeficijent na Dodiga bio 1:15. I, gle čuda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije