Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNCI HRVATSKOG SPORTA
Povratak na članak

Janica, Sinkovići, Dražen, Kukoč, Sandra... Oni su neponovljivi!

U 30 godina našeg olimpizma imali smo niz istinskih šampiona, tri zlatne olimpijske momčadi, srebro zlatnog sjaja i niz drugih neponovljivih trenutaka

Komentari 2

L7
l7
10:06 25.07.2022.

Počela je PR kampanja kojom se priprema teren za daljnje pogodovanje interesnim skupinama kojima je sport samo sredstvo za stjecanje moći i novca.

VL
PR
prajdali100
23:46 24.07.2022.

Slažem se oni su jedinstveni i neponovljivi.Nažalost, oni nisu produkt SUSTAVA već osobe koje su talent spojile sa teškim radom u režiji njihovih roditelja ili manjih sportskih kolektiva.Gdje je danas naš ekipni sport ??? Nogomet,rukomet,odbojka,košarka,vaterpolo....i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.Na samom dnu.Zašto ?Je li to više pameti ima u Srbiji ili Sloveniji ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.