Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNA TAJNICA

Janica Kostelić oduševljena: Sve skupa je impresivno!

Janica Kostelić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
25.03.2018.
u 19:23

- Prvi put sam na Planici i bilo je jako zanimljivo. Na televiziji se ne vidi sve tako dobro. Sve skupa je impresivno kao i podatak da Slovenija ima 76 skakaonica zato nije niti čudo što je tako dobra u skijaškim skokovima - kazala je Janica

Legendarna hrvatska skijašica Janica Kostelić koja trenutačno obnaša dužnost državne tajnica Središnjeg državnog ureda za šport, bila je impresionirana natjecanjem skijaša skakača na letaonici na Planici.

- Prvi put sam na Planici i bilo je jako zanimljivo. Na televiziji se ne vidi sve tako dobro. Sve skupa je impresivno kao i podatak da Slovenija ima 76 skakaonica zato nije niti čudo što je tako dobra u skijaškim skokovima - kazala je Janica koja je bila gošća slovenske ministrice znanosti obrazovanja  i sporta Maje Makovec Brenčič.

Legendarna hrvatska alpinka je pohvalila naše susjede i zbog prave sportske kulture, ali i razvijene rekreacije. Delegacije Slovenije i Hrvatske razgovarale su i o produbljivanju zajedničke suradnje, 

- Želimo oživjeti neke ranije projekte, produbiti suradnju, izmjene iskustava i stručnog osoblja, te znanosti u sportu. Slovenija već ima iskustva u upravljanju Europske unije, mi ćemo preuzeti vodstvo 2020., tako da su njihova iskustva dobrodošla. Ovdje smo vidjeli kako su dobro iskoristili europske fondove za izgradnju nordijskog centra - rekla je Kostelić.

Slovenska ministrica je istaknula kako su delegacije otvorile teme koje se tiču ​​Europske unije, kako dobiti više sredstava za kvalitativni razvoj sporta i za profesionalce u sportu.

- Također, smo razgovarali i o borbi protiv nedozvoljenih sredstava. Želimo dobru suradnju sa susjednim zemljama i oživjeti natjecanja mladih na području od Alpa do Jadrana - naglasila je Maja Makovec Brenčič.

Komentara 1

DU
Deleted user
21:59 25.03.2018.

pametne zene...ajde hejteri..jpm u p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije