Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTLAND SVLADAO SPURSE

James u dvoboju prijatelja nadmašio Wadea

Lebron James
REUTERS
05.02.2010.
u 08:33

Košarkaši Clevelanda su pobjedom protiv Miamija 102-86 došli do desetog uspjeha u nizu, što ih, naravno, i dalje drži na tronu Istočne konferencije.

- Oni su momčad za naslov prvaka, a mi smo sastav za doigravanje. Time je sve rečeno - komentirao je nakon utakmice Dwyane Wade, najbolji igrači Miamija.

Posljednji put kada su igrale ove dvije momčadi, u Miamiju prije nekoliko dana, sve se svelo na dvoboj Wadea i Jamesa. Tada je James, u zadnjem periodu igre, ukrao loptu Wadeu, pogodio dva slobodna bacanja, dok je na drugoj strani (u zadnjoj sekundi) Wade promašio šut za pobjedu. Kombinirano su tada,ta dva sjajna igrača ubacila 70 poena.

Ovom prilikom je na razini bio samo LeBron (36 poena), uz sedam skokova i osam asistencija. Wade je ubacio 24, uz devet asistencija.

Isto tako, trenutačno LeBron ima 13-9 omjer protiv Wadea u utakmicama NBA lige, kao i 9-1 na domaćem parketu.

Portland i dalje igra bez najboljeg igrača, ozlijeđenog Brandona Roya, ali to ih nije smetalo niti u domaćem ogledu protiv San Antonija, kojeg su pobijedili 96-93.

Deset sekundi prije kraja Ginobili je promašio tricu za izjednačenje, nakon čega se krenulo u raspucavanje silnih slobodnih bacanja, u kojima, pak, domaćin nije izgubio koncentraciju.

LaMarcus Aldridge je još jednom preuzeo predvodničke ovlasti Roya u Portlandu te je završio utakmicu sa 28 poena i 12 skokova. Webster je dodao 21, uz 5-5 za tri poena. Kod gostiju su najbolji bili Argentinac Ginobili sa 21 i Duncan sa 15 poena i 12 skokova.

NBA liga, četvrtak:

Cleveland - Miami 102-86 (James 36p, 7s, 8a, O'Neal 13p, 8s / Beasley 21p, 12s)

Portland - San Antonio 96-93 (Aldridge 28p, 12s, Webster 21p, 5s / Ginobili 21p, 3s, 5a)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije